Thursday, April 10, 2014

Vene äärmuslased kõigutavad paati,niutsuvad oma isakese järele

Teatud seltskonna jaoks jõudis tänu putinlaste Krimmi invasiooniga kätte aeg, mil otsustati ka Eesti elu destabiliseerida või nagu mina ütlen-aeg paati kõigutada. Sest kaua sa ikka lased vastikutel tshuhnaadel ja eesti fashistinärudel siin riigis liiga hästi elada-sa vaata vaid millist rasva on kogutud. Autod hirmkallid  ja midaiganes staffi, millest suurel,kurval ja tühjal Venemaaal suurt puudust tuntakse. Kasutagem nüüd, seltsimehed, oma võimalust ja mingem taas tänavaile, röökigem Vsjoo nashee. Pronksiöö röövimiste ja lõhkumiste eest saime ju kenakest valuraha,pekskem taas see kuradi linn puruks,nodi me ju saame jälle, mu võitlejad-patsaanid. Nii arutlesid sm Reva, see elukutseline revolutsionäär ja keegi Kure-poiss ehk Zuravljov.
Autori remark.Mina viiks need paadikõigutajad Saaremaa randa ja saadaks paadiga merele-las siis kõigutavad kuni kummuli.Just selgus, et selles saareriigis pole ühtki päästepaati, sest kuueaastane poisike just seepärast uppuski et polnud millegagi päästma minna.
Tõsisemalt võttes tuleks eestlastel aga lasta neil ullikestel praadida omas rasvas-teha politseiahelik ümber nende meele avalduste et mitte ükski tele- ega muu korrespondent pääseks neid promoma. Seda tulnuktiblad just ootavadki et saaks tasuta head meediakajastust ning nende lollused leviks nii vene kui teiste rahvaste sekka väljapoole Eestit-see ju vesi nende veskile.
Kolmeraudses väideti,et kapokad just ootavadki neid kahte meeleavaldust et mässu eestvedajad välja selekteerida ja kohe puuri pista et jopskid ei saaks oma  võrgustikku arendada.Noh, Raual võib isegi õigus olla sest prussakad tulebki päevavalguse kätte meelitada et nad puruks litsuda...
Tiba ka haiguste teemal.Geiks ei sünnita,deiks olemine, see on varjatud viha ja depressioon ning sellest on võimalik mediteerides ja õigeid harjutusi tehes vabaneda.Vanadest emotsioonidest puhastumine aitab elus uue kvaliteedi saavutada. Osmo keskused on nii USA-S kui Indias ning neilt saabki asjakohast abi, lugesin täna enne keemiaravi ühest meditsiiniväljaandest ning olgu öeldud et mina usun sellesse. Pidarassõ vsigoo svita, idite vse tuda - gopp.
Ukrainakeelse aktsendiga lõpetamine on tänase mäejutluse punktiks igati omal kohal, väidab
teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment