Wednesday, April 16, 2014

Kust tuleb tolm ja kuhu kaovad pisemad lotovõidud

Seda ma küsiks Jürgeni-onu käest kes ilmselt pannud rahaministrina käpa peale krooniaegsetele lotovõitudele mis mind ikka oma korra kuus rõõmustasid mõnekümnest kuni mõnesaja krooni suuruste killukestega, nii et sain ikka oma lotopileti kulu tagasi. Niipea kui euroraha laevuke saabus, kadusid need võidud kohe. Nüüd jäänud vaid osavõtu-rõõmukene, plekin ma kui surnud obest neid lotopiletikesi.Ilma võitudest kui peni pehmest leivast, nagu ka kogu mu paljukannatanud rahvas.
Hohollide maal kestavad fashistliku naabrimehe märatsushood.Oma pimedas vihas on ta saatnud GRU e. armeeluure kõrgemad ohvitserid alates agressorite ülemjuhatajaks tehtud  kindralihärrast seda diversiooni juhtima.Nii nimetaski Julia Timoshenko seda laigulistes moondamisülikondades bandet- diversandid. Seni räägiti vaid separatistidest või külaseppadest kes olevad vormiriided ja automaadid ostnud kohalikust külapoest. Loll jutt päkapikumehikese suhu tagasi, hüüab arenenud maailm.
Jutuubik on jatkuvalt võimas relv - sealt leian Anna Novodvorskaya, vene ühe tuntuima, isegi kõrgeima  esidissidendi vandetõotuse Ukraina armeele.Eakas vastaline daam pole loobunud vene tsaarile kohta kätte näitamast. Ju ta ei pelga Anna Politkovskaya saatust, kes kaotas mõni aeg tagasi elu tänu putinlikule palgamõrvarile. Kuna käis muljetejahil isegi  Tshetsheenia sõjas ning kirjutas oma rahva isakesest paljastava raamatu.
Veel jutuubikust.Leian põhjaliku ülevaate Donetskist kus üheksakümnendail võimutses maffia ning nüüd haaravad ohje moslemid. Maffia tappis halastamatult sealsete suurte ettevõtete direktoreid ja pani juhtpoliitikuameteisse kriminaalseid seltsimehi. Prokurõrideks, kohtuametite ja uurimisorganite tippkuttideks said eksvangid, ka riigi president Janukovõtsh kes kukutati oli  üks vana kriminaal ise. Narkoettevõtteiks tehti riigi ravimitööstuse tehased, need hakkasid ametlikult tootma kõiki mujal keelatud medikamente. Ja sellise riigi kaasamisest unistabki me tubli Euroliit.No see mis tuleb saab üpris jube olema.Jevro upub kurvalt võimuvõitlusse ja narkotsimerre.
Mikihiiremaa upub aga valedesse.Konnasööjast kirjanik on uurinud 9/11 kaksiktornide lugu ning saanud valmis raamatu.Selgub mitmeid fakte. Boeing 747 lennuk poleks oma lennukiirusel suutnud nii madalalt teha lennul tagasipööret Pentagoni suunas ning sellist halli suitsu ei paiska õhku ükski lõhkev lennuk, pealegi puudusid õnnetuskohal lennukirusude tükid ning reisijate isiklikud asjad. Pigem purustas mingi rakett maailma valvatavaima hoone seina,sest 13,8 m kõrgune ning üle 37 m laiuse tiivasurutusega aeroplaan ei jäta hoone seina 5 m diameetrist aukugi...Saladus müstiline nagu Estonia hukkuminegi, tõdeb paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment