Friday, April 4, 2014

See koer kes kaikaga pihta saab, kiljatab

kui viskad kaika koerakarja-nii ütleb vene rahvasõna.Ni kiljataski sm Putler Kremli lähistelt kui Saksa rahandusminister Schäuble võrdles seda väikemeest Hitleriga. Kohe järgnes kiirelt-kärmelt vene välisministeeriumi noot. Aga mis tollest kui juba Moskva rohkearvulistel demonstratsioonidel kantakse Putini näopildiga transparente kus mehel vana Aadu vuntsikesed ette maalitud... Tekst oli saksa onul tegelt selline et Hitlergi kasutas sõja algul Sudeedimaa hõivamisel põhjendust et läheb kaitsma saksa rahvusvähemust.
        Nägin pilapilti/fotot kus Ukraina taadust sõjaveteran,pintsak medalitega kirjatud,kostab teisele omaealisele-Kes oleks võinud sõja ajal uskuda et sakslased hakkavad meid venelaste eest kaitsma..
Remark.Eesti rallimeeste rühm ründab Portugali MM etappi.Rajale kipub kogunisti kuus tiimi,Tänak oli esimesel katsel 11.kohal ja kaotas liidrile Ogierile 4,5 sek.Olen alati arvanud ja öelnud et eesti poistele tuleb vaid korraliku auto rool usaldada ja tulemused kohe näha. R.Rüütel,I.Raidam jpt oleks rõõmsad järelkasvu üle. Korüfeed jälgivad mängu päris kindlasti,mõned juba pilvepiirilt nagu Eedo Raide, kellega kohtusin tema töö tõttu autosõidutreenerina BMW-päris tihti enne oma insulti ja pärastki...Lahke mees tõi mind üritusejärgselt ikka autoga kojugi.
Ega mina vist veel vana olegi-just lugesin definitsiooni...vana oled siis kui üle poole uriinist läheb pissiproovideks.
Rõõmustavat ka-minu tungival pealekäimisel nähtud suvelavastuse peaosatäitja Kersti Heinloo,kes lõi tõesti nauditava tegelaskuju ilusas süveöös Kõue mõisas,sai just aasta parimaks naispeaosaliseks. PALJU ÕNNE teenitud autasu puhul.
Autorollotajad on taas kohtus, nüüd on saanud tunnistajate abil klaariks et perek.Rosimannused olid niiditõmbajad vana Pentuse pankrotipesa puhastamisel ülearustest miljonitest.Nii et võlausaldajaile jäid korralikult tühjad pihud.Nojah, kui juba varastada...
Jutuubikust näeb vaimustavat pilti Harkivist, kus tuhanded jalkafännid kulgevad kolonnis piki peatänavat, lehvitavad Ukraina lippe ja röögivad-skandeerivad kooris PUTIN HUI-LO.Kusjuures ei teagi kuidas lõppes Metallisti ja Sahtjori mäng, ju see pole oluline.
Killuke poliitikalainelt.Avaldatakse kahtlusi kuidas lõpeb suure pauguga alanud töövõimereform, mis käivitus euroliidu rahade toel ning vaimustusest allkirjastati kohe ka ÜRO Puudega inimeste konventsioon,mis lõppkokkuvõttes tuleb rahastada riigikassast.Peljatakse et kogu teema jooksebki sedasi susinal liiva.
Mis kummaline-veame Soomest sadu tonne prügi Iru soojusjaamas põletamiseks ning tarbija maksis veel lisarahagi, kolmsada tuhat Eesti Energiale selle lolluse eest et 25 prossa jäätmeist elik prahituhk jääb meile Maardu prügilat risustama.Juba on valmis lepingud prügiveoks Inglismaalt ja Iirimaaltki.
Ohh neid tarku poliittehnolooge küll,manab
teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment