Wednesday, October 26, 2011

EestiPoiss

Imestamast ei väsi
kui kuulen millises riigis elan.Kus on kirjutamata reegliks,et kõik viisid on head kuidas rahvalt raha kätte saada.Täna üllatasid kaupmehed jutuga,et hinnatõusu toidupoodides on põhjustanud meedia,kes pasundab suhkru,tatratangu etc nappuse tõttu aina kerkivaist hinnanumbreist...
Aga imestage,kuidas selgitab Tele2 ülemäärase raha kõrvaldamist oma kliendi pangaarvelt. Keegi naine ostis selle mobiilioperaatori vahendusel 10 raha eest bussipileteid.Arve jäi tiksuma ning daamilt napsati sajaline...Mure paljastus kogema-siis kui operaatorfirma sulges telefoni,sest ettevaatlik raharöövlite patsient oli seadnud kuulimiidi.
TSITEERIN BANDIITLIKU LIIGUTUSE AUTORI ESINDAJAT -Ebamugavusi võis tekkida teenuse kasutuslimiidi piirangu tõttu,mis sai liiga ruttu täis,ütles Gorstov.Ebamugav ju tõega,kui plaanid napsata kümme tonni,aga saad vaid ühe.
Mimmi ütleb vahel,et olen liiga kriitiline.Ju olengi kui näen karistamatut rahvalüpsi.Issand ka näeb,aga ei mürista.Sest partei ja valitsus on ta kenasti ära koolitanud- tümaks teinud,lausa tundetuks muutnud.
Kuidas teiega lood,tahab teada ja uudistab
teie paadikapten Neemo E Poldre
kes võitleb sigadustega viimse hingetõmbeni.

No comments:

Post a Comment