Friday, October 7, 2011

EestiPoiss

Kreeka vajab abi
selles olen rohkem kui veendunud.Sest riik,kus makstakse 320 euri õigel ajal tööle laekumise eest,kätepesutoetust 420 euri igale neljandale töötajale,seitse tuhat euri kuus teenivale vedurijuhile lisatasu läbitud kilomeetrite eest- kõlab kui hullumaja taga pargis jutustatud bõliina, mis selge märguanne,et psühhiaatrilise abita hellenid enam TOIME EI TULE.Aga meie pakume hoopis kala,mitte õnge nagu rahvatarkus õpetab.
Olen veendunud abi vajalikkuses, nagu ka selles,et autosõiduoskus on sisemise intelligentsi küsimus.Sul see kas on ehk mitte.Ja kui inimene mõlgib veerand milli maksva pargimaasturi esitiiva,sest puu jooksis vastu,pole mingi jabur vabandus aktsepteeritav.Olen ju korduvalt toonitanud,et kes tagurdada ei suuda,ei tohiks seda manöövrit kunagi teha -jumalteab,kes vastu kargab.Ennast võin vaid kiruda,et koju vana Ladat ei ostnud,millest kahju pole kui romuralliks kisub.Sest Kuusakoski õuelt saab alati odavalt parema rondi.
Aga polegid hullugid-feng shui järgi on tänavuse aasta märksõna RAHA.Võtke oma sünniaasta kaks viimast numbrit ning liitke oma vanus - saate tulemuseks 111 ja nii terves maailmas.No on sul sõnu,ma küsin.
Kindlasti pole teil sõnu kommenteerimaks eilset meediauudist,et riigireetur Herman Simm tabati kiiruseületamiselt oma autoga Rexton. Enamus eestimaalasist on hämmingus - mees veedab teenitud puhkusepäevi hallitrellihotellis ning kogu vara on konfiskeeritud - aga ometi kihutab ringi nagu õige mees kunagi.Minu küsimus -kuidas selgitame seda olukorda oma suurtele ja võimsatele liitlastele klubis nimega NATO,kes peaks meile hädaolukorras abistava käe või vähemasti vasaku jala ulatama.
Pelgan,et seletus üpris lihtne.Keegi korrumpeerunud kohtunikuonu sai reeturi türmist vabastatud abikaasa Heete Simmi käest kolmkümmend hõbeseeklit ning loovutas autovõtmed ning rõõmujoovastuses politsei ekskomissarinna naudib vabadust kahel,seega mõlemal rinnal...
Pööbelliku elajaskonna õiglustunne taas kõvasti riivatud ja nood riivatud ei väsi ilkumast tekkinud olukorra üle.Molekulil on tuline õigus-internetis kommimine tuleb rangelt keelustada.
Kui olete teisel arvamusel,võtke talle kõne kultuuriministeeriumi numbril ning öelge,mida asjast arvate.Oma paadikapten Neemo E Poldre numbril paluks
üldse mitte telefoneerida ega alarmeerida

No comments:

Post a Comment