Friday, October 14, 2011

EestiPoiss

Kohtutäiturlus
on saatanast,selgus eile,kui liiklusjurist Indrek Sirk selgitas-kuigi valestipargitud autode teisaldamine on põhiseadusevastane,pole raha tagastamist loota neil,kes kohe ei vaidlustanud. Sest asjaõigusseadus ei lubavat tagantjärele nõuda.Alamkeskklass on raevus - kuidas mingi kohtutäitur siis tohib,kui seadus ei luba.
Mina siin ei väsi imestamast kuidas tulid kõrged lauaülemad juba /loetud aastad tagasi/ heale mõttele hakata reostama me kõigi armast Läänemerd,lastes sinna valada salaalkoholi.Miks peavad purjus olema kalad ja tuukrid ning akvalangistid.On selgunud,et me armas solgimeri on kalade geenid kihva keeranud -mõnedel kalaliikidel on kõik isendid muutunud emasteks,ka vesikirpude populatsioon on võtmas kolossaalseid,hiiglaslikke mõõtmeid. Kirusime küll kommuniste meie loodusrikkuste hukkamises,kuid punase piletiga parteipoisid pole kombeid muutnud.Lenin ikka neil südames elab,looduse heaolu ja õitsemine ei saa olla piduriks teel helgesse homsesse.Sest nagu õpetas suur Mitshurin -me ei pea ootama looduselt armuande, vaid lööma kirve igasse puusse,kopa igasse jõkke.
JA MIS TEIL VIGA ON-KAS EMAST KALA EI PASSI PANNILE LÜÜA,SARATSEVI-LONKSU KÕRVALE HAUGATA,küsiks vana metskapten nõudlikult teilt kõigilt.
Sellega tänase mäejutluse lõpetaskski.Ning astuks kööki,kus Mimmi serveerib päris ISAST soolalõhet.Brändita see loom ilmselt kaugele ei ujuks
usub teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment