Tuesday, October 11, 2011

EestiPoiss

Imekena päevake
lahkumas jälle loojakarja.Juba voodis ärkamisel teavitasin oma Mimmit-täna me saame lapsed.Ja nii läkski,kui Jensu ja Ksenia tööle sõitsid,saadeti Patrik ja Sebastian vanavanemate rüppe.Olin just aamukahvi kõrvale uue EPLi lahti löönud,kus suur laevapilt illustreeris laevakrahv Leedole makstava toetuse suurust/tõusu kajastavat ülevaatelugu.Ning näpuga otse St.Ola elik Saaremaa Tola pääle torgates kilkas Pätu- See ju meie Hiiumaa praam.Lõuna järel oli oma uues köögis rassinud Mimmi nii kustunud,et puhkas töömeheund lausa voodis,kuna mina sedaaegu pojukestele õunalõikeid serveerisin ning müravaid vennakseid igal võimalikul ja võimatul moel maha rahustada püüdsin,et nende teenekas tibi,nagu nad mu naist kutsuvad,ikka rahus puhata saaks. Päevanalju ei suuda kokku lugedagi,kuid õhtusöögiajal köögis keerles Sissy häbitult me jalgade juures ning mimmi küsis koeralt -Mis sa sebid siin nii hullusti. Pätu uuris Mimmi nägu ja päris kahtlevalt -Kas sa ikka tead, et koerad üldse ei räägi.
Ja kui olete baarimiljöös kuulnud tellitavat long drinki,siis teid ei üllata Pätu kurtmine Mul on kausis pikk pudru,tahtes justkui öelda,et päris palju teist,vaja pikalt süüa.
Praegu on käimas kaardimäng kolmel käel,autokaartidega.Pojukesed polnud isegi nõus koos issiga oma koju kõrvalmajja minema,nii et Jensul tulebki veel teistki korda läbi astuda.
Lõppsõna asemel. Inimestele,kes lapsi ei armasta,pühendaksin Woody Alleni tähelepaneku Masturbatsioon on äge,sest siis tegeled sa inimesega,keda vähemalt armastad...
Nagu ei oskagi siia esmapilgul midagi lisada muud kui et- mis sa kostad või kus sa pistad.Mina igastahes pistan nüüd punkti,sest vihmavalingu lõppedes lippaks Jannseni poodi.
Parimate sügistervitustega teie paadikapten
Neemo E Poldre
kellele meenus Patriku uudissõna külmkapik,mis vast tekkinud külmkapi ja holodilniku liitmisel.Kõlab kenasti,mis.

No comments:

Post a Comment