Thursday, June 30, 2011

EestiPoiss

Rõõmusõnum
on see,et tänavune aasta varustatud Feng shui poolt märksõnaga RAHA.Midagi siin ilmas ei juhtu niisama,olen ikka väitnud.Ka see,et insult mind hinge jättis,oli Jumala tahe-tal oli veel minuga mingeid plaane.Käesolev aasta toimib lakmusena-saab selgeks,milliseid.
Remark.Juulis on meil tänavu viis reedet,viis laupäeva ja viis pühapäeva,mis pidavat korduma alles 823 aasta möödudes.Feng shui väitvat:sellel teemal nimeks "rahakotid". Siin peitubki lahenduse võti.Tahtsin ju riigilt kogujate sekka minna,et ausa tööga oma elujärje parandamine ette võtta.Parlamenti mind ei kutsutud, kuigi analüüsid olid korras.Ju see polnud saatus,polnud ette nähtud.Rahalaev oli ankrus mujal.
Küll aga oli taevastes kõrgustes plaanitud tippadvokaadist ülbevõitu härrasmehe Viktor Kaasiku karjääri kiire lõppmäng.Just selgus,et tema käe läbi liikus meeleheasummake (kümme tuhat eurot) linnaametnik Toomas Õispuule.Kes pidi kähku ja positiivselt lahendama pealinna hipodroomi maa-ala kinnisvaraarenduse suurprojekti. Õukonnameedial pole lubatud lõpliku tõe väljapaiskamine.Et tuntud tippärimehe ja väliseestlase Jaan Manitski rahad ja huvid mängus.Mitte üks meediaväljund ei riku keeldu,märkasin.
Küll aga pakub tänane printpress teavet,miks suures hädas Kreekat vaja meil rahaliselt toetada.Kujutage ette,et sealne vedurijuht saab vaid 7000 (seitse tuhat) eurot kuus palka ning et lisatasud on tööle- ja tagasisõidu eest ning kätepesutoetus raudteel vaid igale neljandale töötajale ainult 420 e.Lisandub vedurijuhipreemia iga läbitud km eest.Ministeeriumites saab lisatasusid selle eest kui käsitsed koopiamasinat ja /või arvutit.Loomulikult peame neid aitama,sest meie usume Andrust!
Ka usume me oma uut Liiklusseadust,mis nõuab autojuhilt helkurit kui too läheb koduväravat avama ööpimeduses.Tore on seegi,et kümneaastane jõmpsikas kandku kaasas jalgrattajuhi luba,kusjuures autojuhilt seda ei nõuta(?)
Militaarlainele.Esmakordselt väidetakse trükisõnas,et eesti poisid käivad kaugeil sõjatandreil tööl."Lõuna-Afganistanis teenivad elatist ligi 140 eesti kaitseväelast" Kui meenutada terminit "võrdse kohtlemise printsiip" siis peaks riik maksma kinni Soomemaal küprokit panemas käivate meeste kulutused - sõjameeste kulud ju kaetakse, mis seal teistmoodi?
Luigepoju Ekspressenis äratas tähelepanu näitlejatari Katrin Pärna mõtteavaldus:kui ma vaatan tagasi oma elule,siis on hea,et seal on olnud armastust,kirge ja loomingut. Õnnelikuks teeks teda "arusaamine,et on elanud pika ja huvitava elu ja olnud sellega kohakuti".Mina võin öelda,et just nii ongi.Ka kohakuti läinud sageli, kui kolleeg Leo Randmaad hea sõnaga meenutada.
Lõppsõna asemel.Meie austatud ja armastatud PM kaebas Luigepoju Ekspresseni lood Avaliku Sõna Nõukogusse häbiposti panemiseks.Kirjatsurad väitvat,et Esimene Andrus kiidab Kreeka laenupaketti igas asendis.No mis sa mees kaebled,kui jutt jumala tõsi.
Kahtlustan,et uus nädal toob me poliittehnoloogilt uue kaeblemise.Taas Ekspresseni pihta.Sest tänases rubriigis "Kuum" võrreldakse internetimasina "JUTUROBOT" ja me Andruse vastuseid ajakirjaniku intervjuuküsimustele.Kus me palavalt armastatud PM taas suht naeruväärses valguses heiastub.
Millega lõpeb punapeale see astla vastu üleslöömine,teab vaid Taevane Isa.
Kui teie teate,helistage ja kirjutage kasvõi otse Hansule
pakub paadikapten Neemo E.Poldre

No comments:

Post a Comment