Sunday, June 19, 2011

EestiPoiss

Sisepoliitikas
möllavad kired seoses sellega,et Keskerakond esitas europarlamenti läinud Indrek Tarandi presidendikandidaadiks.Interneti kommimeister oskas ta panna isegi ühele pulgale Riisalu ja VõsaPetsiga,mis lausa jabur mõte.Nii erinevad mehed ja eri taustaga, muide.Isiklikult olen veendumusel,et ega peaprillidega nooruk hakka veel seepärast hundikarjas hundi moodi ulguma kui korra-kaks Hundisilmal ära käib..."Mina usun Indrekut" nagu on kombeks öelda pärast Veerpalu-afääri, mis alles pooles vinnas.
Selgitatakse dopinguproovide võtmise seaduslikkuse tausta, et kas järgiti kõiki reegleid.Keegi ei väidagi enam,et Andrus pole tarvitanud.Olen lugenud asjakohaseid materjale - kõik tarvitavad midagi et tipus püsida,kuid vargsi et jamaks ei kisuks.
Katsun suurt sportlast mõista,mitte hukka mõista.Pealegi oleme ammused tuttavad päevist,mil Belesta oli ta sponsoriks ja mina suhtekorraldajana asjatasin.Kohtudes tema ja treener Mati Alaveriga.
Naaskem Keskerakonna juurde.Kui siirdusin eile Vabaduse platsi,et uudistada küüdistamisvagunit,mis sinna toodi mälestamaks eestlusevastase stalinliku kuriteo ohvreid.Vaatan ja vaatan kiriku ning Kunstihoone vahelt,aga midagi ei näe.Astun siis jalgrattahoidiku juures valvava reisisaatjavestis mehe juurde ja küsin,kas vagun viidi juba minema?Pole siin mingit vagunit näinud,kostab pahur vastus.Vaat kus Delfi venekeelsete kurjade kommide kaasautor.Seal ju vannuti hirmsal moel eestlaste actioni mälestada julma küüditamist.Sadu muukeelseid eestlasvastaseid kirumiskilde oli seal-näha kohe,et meie kodus elavad hundid lambanahas.Nende kohta väidaks nagu meedia eile: Tambovis lasti maha hunt,kes viimasel kolmel aastal oli seltsimeheks 250 tuhandele külamehele...Minu ettepanek : varustada kõik kesikute lihtvalijad meelsusvestidega: erkroheliste helkurmaterjalist rõivatükiga.Elagu siis omaette ses omas maailmas. Mäletatavasti jätsid nimekad kesikuparteilased isegi riigikogus kasutamata võimaluse tunnistada stalinlik genotsiid inimsusevastaseks kuriteoks.
Lõppsõna asemel rõõmustan lugejat:minu veresurve oli just 92/150 mis polee pahaa. Arvestades kõike läbielatut-elame veel!
Teilegi parimat soovides
kõige austusega, paadikapten
Neemo E. Poldre

No comments:

Post a Comment