Wednesday, June 29, 2011

EestiPoiss

Päev korraga
elada pole üldse kurjast kui oled jõudnud oma pika eluteega lõpusirgele.Aaamukahvi järel saatsin oma Kriimsilma tööle,siis läksin tütretirtsuga tema autole tehnoülevaatust vormistama. Isa abi oli vaja rohkem selleks,et noore daamiga norima ei kukutaks a la millal viimati käisid tulekustutit testimas? Sõitsime joonelt Pirni uulitsale,kus on teada-tuntud korrektsed mehed tööl.Kui mingi viga,näitavad selle kätte ja saadavad koju tagasi-või töökotta kõrvaldama. On mõni pirnike läbi, vahetavad ise kohapeal ja maksad kinni kui juut vasikanaha.Vat selline,automehelik suhtumine mulle imponeerib.
Remargipojuke.Raamat Trotskist,inglase kirjutet,sai täna meedias üllitamispromo.Onu Robert Service tõestab faktide najal,et kui Stalini asemel saanuks pumba juurde Volodja Uljanovi rahvuskaaslane,too Leib Bernstein,läinuks meil kõigil,punase terrori all ägajail, väga haprasti.Sest tol marksistlikul valveideoloogil olnud kavas jagada inimesed käskijaiks ja rõhutuiks,orjadeks ja orjapidajateks.Peaaegu nagu siinses oravariigiski,kui vaevute mu mõttega sammu pidama.Nagu täna väitis Kõigi Tööandjate Isa Veskimägi: olete rumalad ja väheharitud ega väärigi paremat palka. Lugeja pärib: aga miks küsib tark mees siis oma Standardi mööbli eest sellist hinda,nagu teinuks selle andekad,õppinud ja vilunud töötajad,kes korralikult tasustatud? Kas taolist kasarmusotsialismi õpetati me poliittehnoloogidele Kõrgemas Parteikoolis,küsin mina?
Küsimused taas vastatavad,kas vastused tulevad küsitavad?
Teine meediauudis pudenes Ugandast kus välgulöök surmas 18 algkooliõpilast. Elmari raadio väitis,et see ajendas rahvast valitsuselt (?)aru pärima.Kurb lugu küll,aga mis neeguste valitsus kõigevägevama tegudesse-toimetustesse puutub?
Päeva jutulõnga sõlmiks kokku teadmisega,et juuraharidusega inimesed on kui okkad kilulinna valitsejate tugitoolides.Selgitan.Just lõhkus oma auto kaks rehvi linna teede pommiaukudes keegi juristist daam Merle Liivrand.Andis linnaviletsuse kohtusse ja võitis! Kuujagu tagasi kimbutati ühte vandeadvokaati-veeti ta valestipargitud auto minema. Mees vandus mis hirmus ja astus ka kohtuteele. Selguski,et inimese auto ärapätsamine on põhiseaduse vastaline tegu.
Mina leian,et kui inimestel on piisavalt teadmisi ja vaba raha,tuleb ikka ülekohtule vastu astuda.Nii tehkemgi,kinnitab
väsimatu paadikapten Neemo E.Poldre

No comments:

Post a Comment