Sunday, May 9, 2010

EestiPoiss

tervitab ja toonitab,et kahe suure sõbra: Aadu ja Jossi vahel puhkenud kakluse lõpu 65.aastapäev on käes.Ja paljud mõtlevad inimesed rõhutavad, et meie inimesed ei peaks enam vaenujalal olema seepärast,kes kummal poolel end teostas ja eesti rahva vabaduse nimel verd valas.Kui Suur Vend kah ühel ilusal päeval märkab,et paljudele ei antud valida mis mundris rindele minna, hakkabki olukord rahunema. Minu taat näiteks polnud kunagi uhke selle üle,et Eesti Laskurkorpuses sõdis ning nii oma kodumaale uut okupatsiooni orgunnida aitas.Kunagi ta sõjast ega Kremli poliitikast eriti ei rääkinud,punaparteisse ei astunud ning kaasnevaid pakutud hüvesid nautima ei kippunud.Kui vägisi komparteisse kihutama kiputi,väitis ikka,et tema on parteitu bolshevik(?) ning jäetigi mees rahule. Midagi sarnast minu vabandusega:olen seksuaaldemokraatliku partei liige(?)ega saa seetõttu kommunistlikku astuda(!)
Olin ju lugenud Pikrist,et Vladislav Korzets loonud Serva tänavale seksuaaldemokraatliku partei rakukese...Parteivürst Ivahnenko solvus ikka täiega,et austet ajakirjanikult sellise vastuse sai. Ja rohkem ei tülitanud.
Küll aga on täna,emadepäeval,põhjust tervitustega tülitada emasid ja Mammat,keda käisime imekauni õiega õnnitlemas Moonis koos me pojukestega. Kes said just neljandaks hällipäevaks kenad jalgrattad,mis toodi otse ülelaheriigist eelmisel ööl. Valgustkartev tegu sai teoks seetõttu et mede ärimehed olid keevitanud kummalegi rattale tuhat krooni otsa võrreldes Helsinki hindadega.Kui laevasõit tasuta,tulebki käia seiklemas ja ostoksil.
Sest nagu ütleb ka moodne slogan:Ära maksa paadimaksu,ära toida Tõbrast,Paksu! Nagu väitis Mereturismi Assotsiatsiooni president hr.Sulev Roosma,ongi poiss suht pildituks ja mõttetuks jäänud.Pole enam adekvaatne,ei mõista küsimusi ega oska vastata,passib klaasjal pilgul vaid sulle otsa (?)No eks see aeg ole käes ka,nii palju on tehtud ja sõditud ja nuputatud ja käkki keeratud ja...
Nagu ka vennad firmast Nocnoi Pazor.No on ikka täielik pazoor kui loen ajalehest Komsomolskaja Pravda,et isakese Lenini pagenduspesa Krasnojarski oblastis,Susenskojes on täiesti hüljatud vene inimese poolt. Kadunud on rahvatulv,lõppenud vene inimese palverännakud püha onnikese juurde,mida pidevalt taastavad ja ehitavad uuesti üles kohalikud,kes unistavad rahvamasside tulva taastumisest ning nendega kaaasnevaist rahadest miska kohalike elu järjel hoida.Vat siin olekski tarvis Klenskite,Sirõkkide ja Revade abi.Neil on seevastu suur purustusjõud au sees.Ülesehitav teema on poistest kaugelt mööda käinud. Ja Volodja Uljanovist täielik pohh ees,kopp kah. Säh sulle ideelist vene inimest!Kuhu jääb kommunistlik ja patriootiline kasvatus?
Seevastu kirjanik Simon Montefiore meie mail liikvel-promob oma nägemust Stalinist.Läbi inglasliku prisma.Mille on teravdanud läbi ajaloouurimuse. Ja pistnud kaante vahele,vorminud kirjandusteoseks.
Remark.Ärimeeste maamaksuvõla tõttu riigi ees,mis on ühtekokku 250 miljonit,on minugi paarituhandelise miinuse tõttu suletud mu pangaarved.Kuna pidevalt olen tasunud maamaksu läbi tulumaksu tagastuste,mis seoses mu pooleteisttuhandese pinsiga jäi soiku, nii ka kodumajakrundimaks tasumata -lihtsalt summa ei katnud kulutust. Lisaks teatas reformierakond,et võimulolijate pilgu läbi on maamaks koguni "kuritegelik".Kuna ma ei tahtnud olla grupiviisilise kuriteo kaasosaline kesikute pundis,hoidusin isegi mõtlemast sooritamaks kuritegu inimkonna vastu,mis ei aegu. Olen ju olnud plekitu renomeega lojaalne riigialam.
Ja pole jätnud unistusi tervenemisest.Mis saavad uut hoogu meedias ilmunud sõnumeist a la TTÜ Tehnopoli linnakus avati Eesti esimene rakuteraapialabor.Aasta pärast ollakse valmis tootma nii südamerakke,närvirakke(sic!),sidekoerakke jm.Saab ka tüvirakke, et edaspidi kasvatada vajalikud rakud.Miks see teema mind erutab? Sest minu organismis on hävinud nii närvirakud kui keharakud,mis takistavad mormaalset edasielamist e. tervenemist.
Remark2 Brasiilia peapiiskop on leidnud Pühade Isade harrastusele vajaliku tõestuse:tema arust olevat kõik veikzed poizud pedofiilsed (?) No on sul sõnu? Minul küll mitte.Midagi tobedamat on raske välja mõelda.Kas tasubki tal lisada,et lasteaiaealised plixid kangesti tahtvat NAISTEKS SAADA(?)
Kuidas küll Jumal sallib sihändseid tõekuulutajaid?
Kas ühisnimetajaks Viimsepäeva Kogudus?
Mulle,allakirjutanule,küll nii paistab.
Olge normaalsed
ja nii elagegi.Mitte juhindudes väärõpetuse pühakirjast.
Kallist rahu!
Parimatega
teie Neemo E.Poldre

No comments:

Post a Comment