Monday, October 26, 2009

EestiPoiss

Päevast,sõbrad ja muidututtavad!värske zeitung pajatab,et Lätimaale. Maarjamaa piiri naabrusse oli sadanud taevast miskine jurakas.Kremli press väidab selle meteoriidiks.Mina pakun,et kui naabrid kähku vabandavad, tuleb katapulteerunud pilooti otsida,kes tahmasena,longates ja vandudes piki maanteed komberdab.Süvend olla eri andmeil viis või kümme meetrit sügav ning paarkümmend meetrit lai kraater.Keegi Albioni maa politseinik olla silmanud kodukandi põllul viljaringe,mille juures askeldanud valgetes tunkedes heledapäised mehed.Noi eks nad niitjad olnud,mingist naabruses asuvast farmist (?)
Paljudel eluseikadel on nii lihtne seletus,et te es tule teps mitte selle päälegi. Sest Fred Astaire on öelnud:"Vanadus on nagu kõik muu.Et see kujuneks edukaks,tuleb juba noorelt alustada ".
Oma vanaduse kohta ei oska veel midagi öelda.Kui vanaks jään,eks siis. Ju täna olen vast poole peal.Best before küll juba möödas,nii et see aeg ei saa olla kaugel.
Sõnasõnalt ärdagu võetagu-ei plaani 124 sügist ära näha.Kuna hetkel 62 on nähtud. Sellega oma mäejutlusele punkti otsa tipin.
Kõike kaunist
soovib endiselt teie Neemo E. Poldre

No comments:

Post a Comment