Sunday, October 25, 2009

EestiPoiss

tervitamast teid ei väsi.Ja imestamast samuti:äsja avaldati massiteibavahendeis väidetavalt rohkem kui 50 protsendi Eesti elajate avamus/hoiak,et nemad astmelist tulumaksu ei soovi(?)
Minu kommentaar:statistika on teaduste teadus ja selle abil võid tõestada midaiganes.Nii öeldi juba hallil veneajal,mäletan.Kui kurikuulus
Statistika Keskvalitsus(milline bürokraatiahõnguline nimi!) taas mõne uue jabura faktiga turule tuli... Ka kommude kontrolli all olev meedia võis meile iga kell väita midagi tõele vastupidist.
Näiteks seda,et "rahvas nõudis" 50-protsendilist hinnalisa vaipadele,kullale ja kristallile.Või nagu õndsa Nikita ajal,et võihinna tõus on ajutine(?) Mis vist poolkogemata kehtestati ca veerandsajandipikkuseks ajaks...
Ja veel üks meediamull stagna-ajast.Konjakipudel maksis teatavasti 4.12, ühel "koledal hommikul" oli see äkki 8.12.Ja põhjenduseks väide,et esines "konjaki raiskamist" -seda oli joodud isegi kapsasupi juurde(?)
Ise lugesin nõuka-aja kobrulehest Rahva Hääl-no tore hääl küll rahva hulgast!
Justkui täna:70...170 tuhat kuus teenivailt ei tohi rohkem nõuda kui nelja tuhandega ära elatuvalt kaaskodanikult(?)
Arvan ka nii,sest miks tei ei astu õigel ajal parteisse,kes teid toidaks,hoiaks ja kaitseks?
Mõelge selle üle,seltsimehed parteitud.
P.S. Me siin jätkame remonti kuis jaksame.Seedides põnevat uudist:Liiza oli seinavärviks ostnud nii uue poolmatt- dekoorvärvi versiooni,et enamikus poodidest seda veel polegi.Vähemasti neis,mis tänasel pühapäeval lahti.
Nägesh!
Teie
Neemo E. Poldre

No comments:

Post a Comment