Thursday, July 9, 2009

EestiPoiss

Õhtust,õnnelikud ja vähemõnnelikud kaasmaalased !Vahepeal oli küll kombeks öelda eestimaalased,nagu elaksid kusagil hispaaniamaalased ja itaaliamaalasedki?
Aga see selleks.Olulisim on tänane messidz täiesti sõltumatult Luigepoju Ekspressenilt (muide sõltumatu oli ennevanasti üks selline vasallriik-Mongoolia-kellest ei sõltunud mitte kui midagi).Nojah,me tänane päris sõltumatu sõnumitooja väitis,et me praegusele MaSule järgneb TäPe(Täiesti Pe###s) No olgu kuidas on,praegu veel pole märke sellest kõige hullemast ja mustemast stsenaariumist.Näiteks uusima,äsjaavatud
Järve kandi kõrghoone Delta Plaza teise korruse aknal ilutseb ärinimi SUNNY BUSINESS .Sõidan edasi kunagise Fordi Keskuse manu ja peateele pöörab Citroen Berlingo uhke kirjaga Õhumeister.Minu järeldus:üks müüb päikest,teine on õhumüüja.Järelikult keegi ikka ostab? Tõnismäel vurab vastu autotreiler,mille topeltkorrusega haagise kukil seitse tuliuut Fordi ja kaks Volvot. Selge märk,et Viktor Siilatsil ikka äri õitseb ka raskel ajal,sest koormas olnud vehiiklid polnud need kõige odavamad:linnamaastur Ford Kuga ja wagon-Volvo ka automüügi langustrendil, odavmüügi päevil siiski keskmiselt paarisajatuhandelised on.Killuke automaailmast lisaks-ikka märkan et Rahvusraamatukogu parklais uhkeldavad kirjad:Parkimine RR lubadega(?) Ei ole mina veel näinud,et Rolls Royce (mida muud see tähepaar mulle märgib ? oleks miskitmoodi seotud tolle majamürakaga. VAT teatri buss hõivab kohakest,kuni automaailma kuningas pole veel kohale tulnud...
Tõsiteaduslikule rajale pöörates- kuidas on võimalik,et suur leninlane Leonid Ilja poeg Breznev oli Kõrgemas Parteikoolis omandanud Buddha õpetuse ühe postulaadi:Tähtis pole mitte eesmärk,vaid teekond sinna? Nii jutlustaski Kremli pühamees murdmatu liidu rahvaile söögi alla ja söögi peale,kuidas me lakkamatult oleme teel kommunismile.Hambamehed täiendasid seda juttu oma nägemusega-kunagi hakati Eestis sigu tapma lõhkeainega,nii et lihakehad lendasid Leningradi ja Moskvasse,meile jäid lihakarnide letile seapead ja -nahad,vahel isegi jalad.Vat siis teatasidki naljamehed et kuna oleme ikka teel,siis on toidu vähesus igati mõistetav-kes ikka pikal matkal raskeid toidukompse kaasa tassib.
Nii tuligi seda eelmist elu võtta huumoriga,sest partei meid juhtis... helgesse tulevikku ja kaugemalegi veel.Kuna pole midagi uut siin Põhjatähe all, ajalugu kordub:parteijuhid ja tähtsad eliitkodanikud/mõttekaaslased naudivad endile loodud helget olevikku, lubades sulle ja mulle helget tulevikku...viie edukama Euroopa riigi hulgas. Paraku oleme hommiku-uudiste valguses Euroopa arvestuses tööpuuduse kasvu kiiruses esikohal(!) majanduslanguseski auväärsel 3.kohal. Võttes arvesse et kolm esimest kohta on auhinnalised (?) pole hullu.Lootus jääb,nagu öeldakse.
Selle mõttega pugegemgi põhku.
Parimate tervitustega
teie Neemo. E. Poldre

No comments:

Post a Comment