Tuesday, March 4, 2014

VANAD KOOLIVENNAD OMAVAHEL ehk MIKS TE SEDA TEETE, SELTSIMEHED

ehk ÜHE INVASIOONI ANATOOMIA. See kõik oli kui välkvalge hetk ning püstitas minu ette noid  kolmikpealkirjas toodud küsimusi.Katsun jõudumööda vastata.
Vat lugu algas sellest kui euroliidust naasis me VuntsiSiim ning teatas-mina hakkan peaministriks.Ja kuna Esimene Andrus oli varmas kohti vahetama ning suunduma tema asemele kulgema Bruxelles,i võimukoridorides, oli vaja kindlat tagatist et lambukestest valijaskond ikka lõa otsas kaasa jookseks ning rahulolevalt  määgiks.Nagu ikka,kui vaja ähvardada vasakpöördega,mindi SaviEdiku manu nõu ja abi saama. Andruse kooliveli helistas järgmisele koolivennale NLKP Kõrgemast Parteikoolist Putlerile otse Kremli.No tee midagi,seltsimees,palun hirmuta eesti rahvast, et uus peaminister saaks tugevalt troonile ning tema kassavoog oleks kindlustatud,sest korraliku palgalisana läheks tarvis euroametnikuks tagasiigatsemise tasu. Kuna Eesti tööjõumaksud ning tarbimismaksud niigi euroliidu kõrgeimad, on vaja valijate tugevat ehmatamist. Mis teha,eks pean siis viima vene väed Ukrainasse, vastas sm Putler.Ja viiski, kasutades kümmet lahingkopterit, kaheksat sõjaväe transpordilennukit pluss sõjalaevugi,mis suundusid Krimmi poolsaarele vene sõjaväebaasi.Paarsada tuhat laigulist relvaturisti samuti.Kogu maailm jahmus ning pistis käratsema. Obama kõlistas väikemehele ning noomis, siis kõllas frau Merkel, kes vestis julma teo lubamatusest ning tõotas karme sanktsioone.
Putleril tekkis midagi sooja  püksi,ning täna hommikul pajatas ta maailmameediale juba sellest et saatis oma mundrimehed ukrainlaste kaitsele.Õhtuses Ringvaate-saates oli juba järgmine vale varuks-need pole üldse sõjamehed,vaid vabatahtlikud ning mundrid on ostnud nad ise, sest igas poes müügil. Mina märkaks küsida, millises poes müüdi vene sõjaväeautosid KAMAZ ning URAL.Millisel poeautol on küljes vene armee sõiduki regnumber. Ning miks müüakse ilmselt jahimeeste kaupluses sõjaväerelva AK-47. Kuidas edasi, ei oska arvata keegi.Ähvardati külmutada kõik vene asjameeste väljamaised varad ning pangaarved, korjata äras viisad et kaoks reisivõimalus, lõpetada lepingud endise murdmatu liidu bandiitliku valitsusega.Et kaagikasvandus saaks majanduskrahhiga mööda pükse.Ja juba saigi, sest kümme mlrd USD kulus rubla kursi tagasiupitamiseks sinna kust see alla pudenes.
Endise eesti kaitseväe juhataja tankikindral Laaneots,kes täna peaministri sõjaväeline nõuandja, pillas äsja PM veergudel sisuka remargi.Loodan et keegi ei tõlgi seda lausungit frau Merkelile, sest Ants väitis järgmist  Lääne Euroopa on  nagu rikas, vananev ja kergelt seniilne vanaeit, kes ainult toriseb ja midagi rohkem et tee Kui see poliitika jätkub, jätkub samamoodi Putini poliitika.Polee pahaa,sellele kirjutaks alla ka paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment