Saturday, March 8, 2014

Siim kloostri tagant metsast pole sugugi õnnelik

et kaugelt maalt naasta otsustas ning presidendiks pürgimise esimese astmena on haaramas partei ja riigivalitsemise ohje.Peavoolumeediast kaldunud PM kirjutab täna tema pildi alla et see mees on ju Vuntsidega luukere. Päevake varem oli kolumni pealkirjaks Vuntsidega jeekim, aga see polnud tema nagu lugedes selgus kuigi kõrval oli pikem stoori mingist kummalisest garantiikirjast Eesti Panga toonase presidendi Kallase allkirjaga.Nagu heaks tavaks saanud tunnistab asjaosaline süüdimatult et ei mäleta midagi.Publik internetis  juba irvitab,et mälukaotust põdevat seltsimeest ei tohiks ülendada, sest tema vajab hoopis ravi.
Ka on spekuleeritud terve ajalehekülje ulatuses, milline minister kelleks muutub ja kuidas portfellid sätitud saavad.Tavarahva tarvis pole vahet kuidas toolid/portfellid jagatakse, tähtis oleks kogu riigi pööramine näoga rahva poole.Augeiase tallide rookimine läheks lihtsamini kui reformaatoreid ei kammitseks ajalooline taak-et omad ennekõike.Oli ju võetud suund pohh ja nahh, seepärast kiideti heaks põlisealanike lahkumine ning nende asendamine võimalike lihtsate ametite pääl näiteks kasvõi hiinlaste ja ukrainlastega.
Lätlasi küll siia meelitada ei tasuks, sest kuuevarbaliste valitsus otsustas vaesemaile kompenseerida elektrinna drastiline tõus.Meie poliitika on hoolivam, meil tõsteti elektrisandori palka kolme tuhande euri võrra kuus.Samas kui Elering, mõttetu edasimüüja elektriturul kaebas Eesti Energia kohtusse kuna suured poisid pole kokku leppinud susserdamisreegleis ning üks osapool tunneb end organist sikutatuna.
Käimas on avalik dispuut kas ukrainlaste tänane valitsus on legitiimne elik mitte.Vastus on selles, et ligi 90 prossa sealse duuma liikmeist olid kohal ja hääletasid valitsusvahetuse poolt. Küssa on seega  päevakorrast maas,mõtlen.Aga kas mede reformaatorite seltskond Toompeal legitiimne on, küsige veel üks kord. Kuna kõik me teame et pahaaimamatute Kunda mutikeste käest raha eest hangitud häälesaak võib olla seaduspärane vaid täielises Eesti Wabariigis,küll mitte arenenud demokraatiaga riigis. Kuidas saab sel moel panna paika partei ja riigi juhtkonna, küsige Kunda jõe konnalt, sest mina õiget vastust ei tea.
Eilne keskpäev tõi üllatuslikult mu apartementi koolipoisid.Juba ukselt hüüdis Patrik et tema on haige ja pea valutab. Siis astus ligi ja teatas usalduslikult et koolis olnud üks pisikuid levitav tüdruk, kes tema peale hingates hulga selliseid poisile kallale ajas.Peavaluga noorsandi/noore sandi  panin pikali voodile ning pakkusin soovitud sidruniteed.Mõne aja pärast saabus kööki hoolitsev vennake Sebastian, kes nõudis kannatajale juba lõunasööki.Mida sõi küll ise, aga too ei puutunud. Polnud midagi lihtsamat kui serveerida põdurale võileibu, mida nosis hoolega. Ajaks mil töölt tulid ema-isa polnud peavalust jälgegi kui tervis ei olnud veel taastunud. Sebastian käis murelikult ringi ja kurtis et ei tea mida õppida kuna tuli koolist ära enne tundide lõppu.Ksenia lohutas,et e-õppe kaudu leiab ta internetist kõik vajaliku.Nii jäigi ning täna pole ka Pätu enam nii põdur kui eile.Naistepäeva puhul saabus päikeseline päev, mis surmab kõik pisikpahalased juba sündides.
Rõõmus on nüüd ka teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment