Sunday, March 16, 2014

Sport teeb ilusaks, väidab slogan Kristiines Sportlandi poekese uksel

paisates minu ajusse kohe kaks väärt mõtet. Esmalt selle et kui imekaunis oleks minu kena Liiza kui ta veel rohkem spordiks.Mullusuvel käis korra oma uue superjalgrattaga tööl, läbides paar km sinna ja samapalju tagasigi...ning ühel korral meelitas üleaedsest kolleeg Kaili ta pooltunnikeseks lausa  kepikõnnile, kuna oli imetore soe suveõhtukene.
Teiseks sain selgust sellelegi,miks minu olemus mingit välist ilu ei peegelda - ma ei tee ju mingit sporti kui mitte pidada spordi aseaineks kappamist mööda kaubanduspühamute Rocca ja Kristiine pikki galeriisid.Kuhu viib mind regulaarselt Liiza tutvuma uusimate väljapanekutega.Kusjuures ammu selge et kaupa ülemääragi kuid seda mida just vaja polegi toodud.Kuna mul puudusid mustad peokingad,leidusid kevadisel soodukal just vajalikud Ecco banaanid miska minna Estoniasse kuulama EW aastapäevakoncertot.
Hämmastav, kuidas internetikommijail on tavaliselt kaks lõpetamata algharidust. Nii rebitakse kildu kahest Grimmist. Kas need ongi vennad Grimmid kes pole suutnud kokku leppida Ida- ja Lääne- Ukraina kuuluvuses sinna või tänna...Kui mina veel juntsuna algharidust taotlesin,tegi õpetaja  ikka juttu Krimmi poolsaarest.
Midagi huvitavat ka mujalt. Eile oli ühes seebikas juttu Maslow püramiidist.Ronisin pärast filmi kohe internettti ja leidsingi otsitu.Päris põnev oli süüvida inimese põhivajaduste püramiidi,millest ma paraku suurt ei teadnud, igatahes mitte sellise teooria näol.
Kuuleme Elmarist igal jumala hommikul kuidas öösel tabati kümmekond roolijoodikut pluss kaks.. neli narkarit.Olgu teistega tõesti kuri karjas kuid kerge  alko joomine enne kettasseminekut pole patt ühes liiduvabariigis, kui mujal tohib õllekest või veinsi libistada.Seda enam et muu liikluspromo käib endiselt üleliiduliste mallide põhjal.Alles oli üleliiduline turvavarustuse reid ja meil puudus võimalus loobuda, väites - eestlastel on mõlemad reied ühepikkused...Miks ma sel teemal sõnaust pillan - sest väike promillike kulub marjaks jürgenionule, kes kopikat ei pelga kui rahakogumisest juttu.Trahvid kogunevad igalt ahvilt kes öösel taksot otsida ei malda.
Lõpetaks lahkuva valitsuse noomimisega EPL veergudelt.
Riigivalitsejad tunnevad end seetõttu mugavalt ja saadavad rahvale sõnumeid,et meil on kõik kõige paremini,ärge kaagutage,nautige riigi saavutusi...
Mis aga hakkab juhtuma kui Maksumikser kord peaministritoolile pääseb,võime vaid ennustada.Eks noid uusi maksustamisi tuleb siis kui Vändrast saelaudu..Näe,Mõisa-härra juba pajatabki ajalehes et luksus tuleks maksustada,nimetades hea sõnaga...televiisorit ja autot.Vat viiekümnendail oligi meil peres väike Mosse ning telkugi osteti peatselt. Toonases Kopli elus olid mõlemad suisa superluksus sest isa ei joonud.
Sedasi elas muretus laspsepõlves, toidupoes töötava ema hoole all
teie tänane eakas paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment