Friday, March 21, 2014

Meditsiinikülastuspäevad eile ja täna olid suht erinevad

Minu vähiarst dr. H. P. ei öelnud eile midagi innustavat-rõõmustavat, sest mõnel viimasel kuul on  PSA näidanud kerget kasvutendentsi. Mitte küll murettekitavat, kuid verepilt oli parem siis kui vähirakkude arengu näitaja peatus. Niisiis läks käiku tingnimega plaan A, mis nägi ette muudatust raviskeemi kuuluva keemia komponentides.Mõned raksud uue koostisega sodi vulises kolmel  pärastlõunatunnil mulle  nahavahele. Sodi mis peaks tapma juba luudesse kippuvat tõve mis tekitamas siirdeid. Plaan C rakendub ilmselt aprilli keskpaiku kui juhtub et see õnn et teisel katsel kiidetakse heas uue ning kangema ravimi haigekassa nimistusse võtmise, mida mu organism hädasti vajab. Kuna senine, nõrk  ravim enam ei tepsi nagu põhjanaabrid ütlevad.
Tänane päev oli rõõmustavam. Siberi tohter Oleg vormistas jälle diagnostika, mille näidud  oli mitmeti etemad eelmisest, kolm nädalat tagasi tehtust. Tervisenäitajad pole halvenenud eelmise diagostikaga võrreldes,oli tema resümee. Organism paneb vapralt vastu nii tõvele kui elundeid ruineerivale keemiale mis ravi paratamatuid kaasnähte on. Koju naastes sain sealt ligi kaks purki kapsleid - seni vähekasutet uudset tüvirakukasvatajat Semtech SI-2, mille kohta pean uudistama raviarstilt, kas see loodusravim ka mulle sobib.
Arvutihaigus pole kindlasti ravitav-just täitsin mullesaadetud küsimustiku, kus keegi bakatudeng tahtis koolilõpu huvides saada ankeedivastuseid.Huvitav veerandtund oli mulle garanteeritud kuna suhtekorralduslikele küsimustele vastamine oli tõeline nauding.Tööandja ja -võtja vahelised suhted olid formuleeritud päringuteks mis otse elust võetud ning kerge meenutuse järel oma lahedast ning mõnusast tööelust Maalehes oli väärt mälust läbilaskmist. Sest midagi ebameeldivat või hullu seal küll polnud, lahe klubilises vormis töötav kollektiiv ning vahel pisimured mis polnudki mingid mured võrreldes mõne inimese kurblise töölkäimisega.
Minemaks üle hoopis rõõmsamaile toonidele tuleb tunnistada Luigepoju Ekspresseni uurivate ajakirjanike A.Tankleri ja T. Vahteri suurepärast ülevaadet Oravapere talvemanöövrid,mis pajatab põhjalikult ning asjatundlikult sellest kuidas Siimupoeg me uue valitsuse moodustamise ootamatult sinnapaika jättis ning nooruke Taavi peaministrikandidaadiks tehti. Solvunud vanad reformikalad olid vist need, kes Rõivast meedias mõnitasid üpris ülbelt, öeldes nii noor mees ei tea elust midagi-ta ei tohi veel isegi...seksida.Ju ülbikuist uusbojaarid kes põrutavad rahvast iga jumala päev igas asendis, on hullumas et keegi poiskene nende muidu kinnise klubi lahtijäänud uksest sedasi sisse muvvab. Ent siiski on keegi talle lubatud hea ametiposti mittesaamisest solnunud reformereist tilgutanud inside-infi selliselt et kokku on pandud läbi aastate põnevaim lugu parteipoliitilisest köögipoolest. Loodan väga et selle ainetel ning materjalist saab mu lemmikhumorist Mart Juur koostatud vähemasti kolm õpetlikku koguteost oma Juurikas koos vajalike kommentaaride ja kõrvalepõigetega. Näen vaimusilmas juba nende pealkirjugi. Esimene on Poliitrahutuste anatoomia. Teine on Stenbocki maja kulissidetagused ning kolmas peaks olema Poliitmale õpik, kus peatükid Vaenlase ettur lööb pooletoobist, Paet käib Dora2-Berta4. Kesikukuningas tule all ning Võimas ratsukäik hävitab ka selle oponendi.Kes kõik pakutu mõttega ära loeb ning läbi seedib, mõistab seda, miks keegi Parnassile pääsenuist enam kunagi päriselt tööle ei lähe. Sest lipsuga amet,kus ainus mure on pidurdamatu palgakasv pluss ohjeldamatu rahavoogude kojuvoolamine,on tõeline kriis, milles tahaks elada ka teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment