Monday, January 30, 2012

EestiPoiss

Terekest kõigile
kes te krõbekülma käes kannatate.Katsun püsida koduseinte vahel ja kaks korda päevas kütta kaminat.Kuigi vastne õhkküte tiksub 24/7 on Mitsubishi Electer ikka nõrgavõitu mu maja jaoks kuna teisele korrusele viiva trepi vaheseina ehitus jäi sügisel katki-ehitaja Vaido sattus ilmselt sinnasamasse kadunud asjade nimekirja kuhu aiaehitaja Rivogi.Viimasele leidsin koduse Nõmme ajalehest asendaja ning piirdeaed saigi enne talve valmis,kuid vaheseinaga tundus pole kiiret.Aga nüüd juba on,sest vajalik voldikuks sai valmis ning uue elektrikilbi sisu juhtmed ei ripugi enam trepimademel.Soojuse liikumine vajab kiiret pidurit...
Hetkel hoian pöialt,et ei peaks sellise külmalainega kohe kähku Elvasse sõitma kui Simo tulebki Soomest . Et minu kaasabil osta kelleltki Ingmarilt 1997 aasta tumepunane ning kaunis, pikema kerega Jaguar, mis parempoolse rooliga ning alles inglismannide registris.Algupärane tehnopass olemas,hooldusraamat puudub ning juhiust ei saa seestpoolt avada.Hinnaks igati paslikud 1700 euri,kuna noormees lahkub 16. veebruaril uude kodumaale Malaisiasse.Kui oleks meile siinmaile koheselt sobilik vehiikel sellises konditsioonis ja hinnas,ostaks hoopis endale mänguautoks.Selle rooliosade ja muu ümberehitusega saab olema tülikam lugu-ainult tehase loal ning pelgalt mõnes autoriseeritud autoremondiettevõttes seda teha lubataksegi.Näis,mida Simppa otsustab.
Mul hetkel lähimad plaanid -homme tuleb elektrikebrigaad jätkama vooluvõrgu uutmist - keldris üpris kurvad lood kogu selle niiskusega ning staffi vananemisega.Ka kaminapuude laadung jõuab maalt linna.Kolmapäeval on Eesti Ajakirjanike Liidu veteranide klubi uue aasta esimene kokkusaamine,paar tundi hiljem TPIK-is Kreeka kultuuri õhtu.Hull lugu see,et samal hommikul laekub Valdis kamina toruliidesele garantiitööd tegema - seal tuleb vahel suitsu,et vähe pole.
Kui neid ridu korrektuuri mõttes üle loen,tekib küsimus-kas olen ikka mahakantud kutt,elu lõpu suunas purjetav lonkurist vanaonu.Pole ju aega põdeda, sest õnneks ei tea millal va vikatiga päss taaskord mu uksele koputab.Peaks väravaluku korda tegema,et kuriloom ei pääseks üllatama. English mind tänase temperatuuriga ei tõmmanud,pean oma uue Oxfordi sõnastiku ja grammari õhtul ette võtma.Kuigi laiskus ei taha lahti lasta,pean jätkama tööd ajakirjandusõpiku tõlkimisega. Ilm ju soosib tubast ametit,aga mu sekeldamised ei lase paigal püsida.
Tehke misiganes teete,peaasi et ise rahul olete
nii arvab teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment