Monday, January 2, 2012

EestiPoiss

Meenutades
just praegu mitte ammu möödunud aegu,sest nagu ikka on aastavahetus minevikkuvaatamise ajendiks.Tuleb mällu sovjetiaegne tõdemus- 90 protsenti vajaminevast infost saavat välisriigi spioonid kätte otse massiteabevahendeist,peamiselt printtoodetest elik ajalehtedest ja -kirjadest.
Nii minagi,teie alandlik teener,ammutan oma ideedeks tarvilist infopõhja otse printmeediast.Nagu tänagi kui loen PM seni viimasest numbrist,et kõrge kaliibriga salapolitseiuurija Indrek Põder olla kutsunud oma uhkesse jahikompleksi pittu liha grillima kurjategija,paljude vägitegude eest türmis karistust kandnu Ats Pärnaste,Itaalia juveeliröövli ja Saue kurikakangelase.Kolleegid,samas pidu pannud politseiohvitserid olla olnud hämmingus,et miks.
Mina vastan.Sest paljudel juhtudel ei saada röövsaaki kättegi,kindlustus maksab kinni ja avalik huvi raugeb.Küll aga tärkab huvi ahnes politseiametnikus.Kes vabastab kinnivõetud kaake otse eeluurimisvanglast kopsaka raha eest.Kes tahab elada paremini kui tipp-politseiniku niigi ülisuur palganumber lubaks.Ning kes on veendunud,et Eesti Rahariigis lubab põhiseadus osal inimestest elada nii,nagu ise tahavad.Näiteid otsige juurde elust enesest.
Nüüd eelneva põhjal genereeritud ideest.Iga tulusa musta otsa teinud panga-või juveeliröövel andku endast teada kõrgele politseiohvitserile,kes määrataks seepeale tema isemajandavaks kriminaalhooldajaks. Too spetsialist tuvastab peitvara asukoha,saab sellest oma lõvi-osa,sest lõvi on tema varrukaembleemilgi ja hakkab pätistunud seltsimeest ümber kasvatama,teeb sellest oma kitse/koputaja.Loomulikult kokkuröövitud raha eest,sest miks peaks kreeklasi ja teisi hädalisi abistav riik tegema kulutusi end ühiskonnast välja tõstnud pätile.Nii tabame kaks kärbest sama laksuga.Saame kaagist jälle inimese ega koorma ühiskonda sellest kasvatustööst moodustuva kuluga. Ning allilma-persoon ei pääse kasutama oma mittetöist tulu.Politseiohvitser teeb seda oma parema äranägemise järgi,ostab maju ja autosid,koolitab oma lapsi ning üldse elavdab me väikeriigi kiratsevat majandust.Kõveriti kasvanud inimjätis seevastu toidab vaid me õitsvat lõbumajandust ja alkoärimehi,salasuitsu maaletoojaid ja teisi omasuguseid.
Kes hääletab me rahvamajanduse poolt,huvitub selle suunamisest tõusuteele,toetagem uut ja innovatiivset ideed.
Just praegu loeti ette raadiouudis,et uurija Põder ei tunnista end süüdi,ei võta omaks neid patte.
Järelikult me mõtleme samal lainepikkusel-tubli kaagikasvanduse rajamine pole mendile mingi pärispatt,pigem patuke kuni seadusandlus selle fikseerib eelpoolnäidatud kujul.
Olge ja jäägegi terveks,ning ärge astuge üle seadusetuse õhkõrna raja
soovib ja soovitab elukunstnikust paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment