Thursday, January 5, 2012

EestiPoiss

Kärsakaustik
e.molliraamat e. facebook on sedamööda tore ilming,et kui liigselt ei innustu,kasutad seda kui abivahendit või assistenti tutvuskonnaga lävimisel.Mina küll sedaviisi mõtlen.Tänagi leidsin,et nö vana kolleeg, hea tuttava abikaas Ille Grün/ või masin ise/saatnud mulle tervituse.Pikemalt mõtlemata tegin vastulähetuse.
Pikemalt mõttesse jääda seevastu tasub aga me tubli Eesti Politsei kuulsusrikastele tegemistele süvenemisel.Eile väidetavalt lõpetas elu enesetapuga Pärnumaa nooruke konstaabel,kel vaid paar aastat üle paarikümne.Tragöödia inimlik,usun.Kuid üldrahvaliku tragöödia lahtrisse paigutaksin jamade jada,mida mäletan päevist mil tippjuhtide nimistusse kuulusid Antropov ja see Kiire koolivend,kes oma pruuti politsei konspiratiivkorteris läbi kaamera luuras,ka ametiautot koos juhiga oma põhipere tarbeks kuritarvitas.Nagu ka ta eelmainit seltsimees,kes pahanduse pärast toolilt kukkus.Palju jamasid selle järel sinimundreil veelgi olnud,nii et eile enne uinumist tabasin end mõttelt,et miks vilkuritega sinivalge auto möödumisel järgneb fekalisti auto aroom.Kas viis selleni seni viimane jama salapolitsei uurija ja sisekontrolli ülema superjamadega,pollarite sidemetega kurjamitega vms. ei oska öelda. Oskan väita vaid seda,et ükski dirty policeman ei peaks leidma sooja pesakest me väikeriigi väikeses korravalvurite peres.Kus kõik tunnevad kõiki ning seda kes aus või ebaaus ei saaks kuidagi varjata.Ma ei arva,et pealekaebamine asja parandaks, kuid seltsimehelik/sõbralik hoiatus vääratanud kolleegile,kes pätte soosib ja toetab ja informeerib, oleks küll omal kohal.
Veike hirm tekib mul internetipolitsei suhtes,sest kogu delikaatse isikuinfo mis nad tavakodanike kohta sealt kougivad saavad karistamatult ning poolavalikult ärida maha naaberriigi all-ilmale.Ja keegi isegi ei tuvasta ega karista,sest asja uurimine usaldatakse samasugusele paadunud kaagist mundrivennale.Nagu käesolevalgi,sm Põdra juhtumil.
Nõu anda ja õpetada on ikka lihtsam,kui pole ise ment olnud
usub te ustav paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment