Wednesday, January 12, 2011

EestiPoiss

tõdema peab,et minu moodi mõtleb ka lugupeet David Vseviov,haritud ja sõnakas mees, kes tunnistab:oleme tegutsenud riigi kehtestamisega ja selle sidumisega lääne tsivilisatsiooni külge,nüüd on aeg mõelda-kaeda,et riiklusele on oht seestpoolt. Ei pea silmas rahvuspingeid.Vaid et sündide arv oleks primaarne,mitte SKP. Aru peame saama,et pere ja kodu oleksid ühiskonnas tähtsaimad.
Remark: praegu tahaks,et meie Aleks Lotmani kõrval seisaks seesama Vseviov,kel nii õiged suunad ja mõtted.Sest just INIMESE on R-klubi ära unustanud.Kes võib võtta solvudagi,kui ,loeb meie Elurikkuse manifesti päistiitlit ja mõtleb:kas minul ongi enam elu või kus mu rikkus?.Eile õhtul läbi pangaprotseduuride klubikoosolekule astudes sattusin vasaku jalaga mustale libedale jääle ning panin saba maha otse keskuses,Nõmme linnaosa teenindussaali ukse ees.Kui mööduv vene mees mind püsti tõstis,mõtlesin päev varem 150 tuhande altkäemaksu eest kinnikukkunud MunPo komissari Kaupo Järviku pääle,kes kurtis et ta tohib korrale kutsuda vaid eramajavaldajaid.Tema ja ta rohejüngrite võimupiiresse ei mahu linna omanduses olevate kinnistute ümbruse heakord(?) Altkäemaksukeissi taustaga tutvudes sai mulle selgeks,et omad sotsiaalsed reisisaatja-töökohad on ka R-klubil.Kes palganud roodu kohtutäitureid,et neid toita kui puuke rahva tervel ihul. Kujutage ette,et igast ühistranspordi-piletitrahvi 19st eurost kukub 16 täitmatu täituri kontole.Kas see on normaalne riik,küsin ma.Pole siis ime,et üks täitmatutest, Lantin, lantis veelgi suuremat rulli-viis äri eduks Kaimole ära osa hõlptulust..
Muideks,panin tähele praaki president Obama PR-ohvitseride töös.Kui Barak esines kõnega pärast parlamendiliikme Gabrielle Giffordi tulistamist,väitis president pähe kuuli saanud Gabrielle kohta...Ta oli mu sõber(?)Kas süütult ohvriks langenu enam sõber ei võiks olla?
Olge ikka tähelepanelikud oma väljendustes
soovitab suhtejuht ja kõneisik eksiilis
teie Neemo E.Poldre

No comments:

Post a Comment