Wednesday, June 19, 2013

Värske nuuskpaber e.newspaper annab teada

et just maineka G8 tänavuse kohtumise eelõhtul avalikustus tolle eelmise ürituse nuuskimine Briti salateenistuse poolt.Kusjuures häkiti riigijuhtide servereisse ning loeti läbi nii pooleliolevad kui lähetusvalmis memod.Meenus sovjetiaegne huumor,et neil osa dokumente olid nii salajased et tuli hävitada juba enne läbilugemist...
Veel killukesi elust ja inimestest.Minu rektor Rein Raud tõukas õiget juttu moraalsetest värdjatest kui mäletate.Nüüdseks on selgunud et noodsamad on ka häbematud RIIGIVARGAD, kes virutavad me kõigi tagant raha ja riigivõimu, slikerdades enda refi-klubile pahaaimamatute kodanike hääli-ikka selleks et riigilt erakonnatoetust välja petta.Kui see pole varjatuim riigivargus, siis millega tegu, te arvake.Kusjuures solvatud valijad on leidnud kogu loos kolm klassikalist maffiatunnust. Esmalt perekond e. liidrid, siis brigadirid capo di capi kes edastasid nende korraldusi ja lõpuks mehed-naised kes käsutäitjad, kelle kõigiga jagati kuritegelikku saaki/tulu. Ning soodsaid ametiposte.Kui oravad nüüd postide otsast ei pudene, pole enam õigust ilmas.
Aga hirm on neil suurekaliibrilistel sulidel,valskusega riigikokku ja ministreiks saanuteil nahas juba rida aastaid-ilmselt ulatub asjameeste suure jänespüksuse ajalugu selle päevani mil jäljetult kadus kümme miljonit dollarit. Sest juba siis loobuti ajakirjanike arvamisest loominguliste inimeste hulka, õigemini,me vennaskond arvati loomeliitude seast välja.Kõigil oli ju meeles kurikuulus loomeliitude pleenum,mida dirigeerisid Eesti tuntuimad ajakirjanikud, kes kodanikujulguse eest pälvisid mu paljukannatanud rahva ülisuure lugupidamise.Suure purustusjõuga kolmetäheline organisatsioon täheühendiga EAL osutus nii hirmsaks peavoolupartei kaagistunud seltsimeeste silmis, et mitte kuidagi ei juleta me tsunfti enam loominguliseks liiduks lugeda.Tänavusel kongressil kuuldus kõrgest kõnepuldist isegi väide, et kultuuriministeeriumist öeldi- me ei tea kes on ajakirjanik/sic/.Kes tahab teada,helistagu kohe paadikaptenile,ajakirjanike liidu liikmele aastast 1984 Enno E Poldrele.

No comments:

Post a Comment