Thursday, June 6, 2013

Väike vale,suur vale ja refipartei propagandavale

nii neid vist klassifitseeritakse nagu mäletan. Skandaal on tõusnud taevani, parteimutrike Taimi pani pillid ja arvuti kotti, kirjutas lahkumisavalduse ja läks udu sisse kust oli tulnudki. Vallbaum jäeti veel seebile ja leivale, aga pahategija Ojulind lubati vabalennule.Visati partei uksetaha.Olevat peavoolupartei püha üritust diskrediteerinud.Meediasse paisatud või tilgutatud info põhjal olevat valimisi võltsitud vaid Viru-,Võru- ja Viljandimaal. Poliitanalüütikud ütlesid teles, et niimoodi pääseti Riigikogusse ja isegi ministritoolidele... Pole siis ime et allakäigutrepil liigume kui kõik on võlts juba eos.
Koti-Krissu nagu rahvas oma lemmikut nüüd kutsub väitis küll,et tema Euroopast tagasi ei tule ja soojast ametikohast ei loobu. Ja miks peakski-ta on ju maksnud.Ka meie oleme maksnud-ja mitte vähe.Kurjadki keeled on mängus,väites et blond daam Jõhvist olevat blokeerinud ühe Venemaaga seotud Euroopa Liidu seaduse-eelnõu.Ta võis teha sedagi kurja enne kui parteijuhiks pürgimisega Isakese välja vihastas.
Muresid on parteilastel nüüd nii et lained löövad üle pea. President on vait kui kult rukkis, teised parteid itsitavad pihku ja ootavad millega see jama lõpeb.Enamik end hoogsalt internetis väljaelavaid oravapartei pooldajaid  vannuvad pühalikult et tabagu neid välk ja närigu nende konte konstaabli koer kui nad kunagi veel peaks võltsreformereid valima.On,s see valevandujate hukk ja viimnepäev. Elame-näeme,ütles pime kui post ette jäi...Mina arvan et haugimäluga valijad ei mäleta 7 sekundit hiljem enam mitte kui midagi ja astuvad ikka samale rehale.Sest võimule pääseda ju tahaks isegi ning kui uks jääb lahti,miks siis mitte.
               Parteielu rubriigist väljumiseks räägiks pigem eilsest päevast pereelus. Olulisim see viimastel aastatel ju oli, sest närvipinge lõppes. Berit kaitses edukalt oma Kunstiakadeemia lõputöö-portfoolio millest mina kaastegija ja kaasaelajana nii vaimustunud olen. Nagu taiplik lugeja mäletab, seisnes minu kaastegija roll vaid filmis esinemises ja piibumehena ühele söövitustrükile pääsemises.Algne pilt oli ajalooline ning tehtud pressikeskuse päevil me teise fotograafi Irina Lvova poolt.
Komisjon kes mu lapse taieseid ja kaasnevat messidzit vaagis oli vist üllatunud et nende kooli tudeng elas nii avara pilguga Hiinas ja Luksemburgis, kus leidis mõndagi jäädvustamiseks, osales kunstirühmituses SIHT ning olnud aktiivselt kaastegev mitmes aktsioonis ja näitusel.Ergas kodanikupositsioon ja üsnagi teravmeelne tögamine oma töödes , millele selgelt lisandus intelligentne loovus,  viis ühe õppejõu mõtted koondterminile hipster, kel Wikipedia hinnangul tihti vabade kunstide kraad. See sõna ka seal komisjonis kõlas ning minu hinnangul tuleb võõrterminit lihtsalt võtta kui kiitust tehtule.Väärtustades iseseisvat mõtlemist-no mis saab veel parem olla ses poliitintriigidesse mässitud riigis.Kui sa ise ei vaevu mõtlema, tuleb võimupartei ja mõtleb sinu eest nii et ongi mõeldud.
Seekord siis sedasi, et kuu 18. päeval ulatatakse noorele daamile tema teine kõrghariduse diplom. Meie Mimmiga ses kitsukeses saalis Rüütelkonna majas ei viibi, küll aga paneme käima terrassipeo hiljem siinsamas Pargi  residentsis.Lähimad sugulased pluss lapsukaiset-ja tuleb jaskar missugune.
Laheda simmani tahaks käima tõmmata
teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment