Monday, June 3, 2013

e-riigi e-hääletus on see,mis poliitiku

viib ligi võimulee...nii algaks modern lööklaul kui mina-mees oleks laulumeister.Aga kuna va  mesikäpp on kõrva peale astunud nagu vanarahvas väitis pole aidanud mind seegi et pikki aastaid elasin perega kahe tuntud  muusiku-Olav Ehala ja Toomas Kõrvitsa vahel Lillekülas oma naisevanemate majas ehk Moonis. Vat laulu sisse pistetuna ei pääseks kommunist-keemiku maffialaadse moodustise punt sealt enam sugugi välja ja see oleks paras karistus võimu ja raha nimel susserdamiste eest.Sest mistahes hallitrellihotelli uksed avaneks peagi kui nad karistuseks juhtumisi saadetaks triibulist kuud ja ruudulist päikest imetlema. Ent sõna Ligi peab ilmtingimata ses laulus kõlama sest teist sarnast ülbikpoliitikut ei ole ega tule..
Veel etteantud teemal.Tubli viimase riigikogu kandidaatide kolmik Artur Talvik, Kaarel Tarand ja Enno Poldre pole kunagi karastunud nagu teras komparteis ega oma alkeemiku diplomit,seepärast suundusid vaprad tulevased poliitikud ikka tarmukalt kohtuma oma valijatega silmast silma.Ullikesed nagu me olime, suisa pururohelised ses Marek Strandbergi Roheliste parteis.Selmet värvata noori plikasid läpakatega kes jooksnuks mööda penskarimoorikeste kodusid ning võinuks toksida e-hääletuse klahve.Ja meie olnuks kõpsti vaprate riigilt kogujate poolmugavatel pingikestel Riigikogu saalis nende  hääletusmasinate ees.Ning iga varakas ärimees ostnuks juba meilt piisava summa eest mistahes seaduse, olgu see või vildakas liiklusseadus või äsjane,tublisti puussepandud liikluskindlustuse seadus. Kuluhüvitiste eest aga seda va majoneesi me küll ei ostaks, seda võin lubada kasvõi pea pakule pannes.
Hääleostuteemat punkteerides toon lõpetuseks ära Mimmiliisa kurtvalt kurva kommentaari eelkirjeldet loole.No vähemasti MINU HÄÄLE oleksid ikka võinud ära osta, kuulis etteheidet
teie ustav paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment