Sunday, July 15, 2012

EestiPoiss

Kummaline tõsiasi
selgus eile -Euroopa kohus otsustas, et Eesti ei saa me ettevõtjatelt suhkrutrahvi sisse nõuda. Kuna uue liidu nõuded polnud suure riigi teatajas eestikeelseina avaldet,kadus juriidiline põhigi.Minu küsimus,kas Eesti olulisimad juristid ongi lõpetanud pelgalt nn kassikoolid, nagu neid kiirkorras kõrgharidusdiplomeid jagavaid äriettevõtteid ammu  rahvasuus kutsutakse. Haritud jurist oleks juba eos põrmustanud idiootsused nagu need küüslaugu-, suhkru- ja võitrahvid. Samade idiootsuste lahtrisse topiks mina ka lehmade puuksutrahvid, mille agaramad käsutäitjad kohe ära maksid ning nüüd oma rahast ilma on nagu ka suhkrutrahvide kiirmaksjad.Sest targemad ei ava rahakukruid esimese käratuse pääle,päris rikkad kergesti ei loovuta.Kuigi leidus ka kergemeelseid ullikesi, kes tasusid paadimaksud ja ostlemismaksud,mis Savisaare vaimuüllitised. Eks ikka rahva karistamiseks selle eest,et oinakarjana lubasime parteil ja valitsusel jätta omavalitsused ilma ettenähtud tulust ja nemad pistsid kogu papi vasakule,et oma isandatele- euroonudele pai poiss olla.Ja rikka Eesti poolt vaestele lõunaosariikidele nii tarvilist rahaabi pakkuda.
Ega maksa jätkata lollide korralduste täitmist saksa täpsusega nagu nõukaajal tihti kombeks oli. Sellist käitumist taunib alati
teie ustav paadikapten Neemo E Poldre 
Järelsõna asemel.Minu klassivend JR /nimi blogitoimetajal teada/ oli küll sunnitud oma Teedelabori toonaste ülemuste lolle korraldusi täitma,kui valminud maanteede asfaldiproove võltsis,sest oli laborant.Korruptsiooni-ja aferistipesas hakati kahtlustama et mees äkki paotab suud vales kohas ning ilma otseste süütõendita vallandati ta veidi enne pinsileminekut.Mis aga ei päästnud kamba peamees Tsäkkot /mis setukeeli pidavat tilli tähendama/ vähemasti nii kolleegid ARK-ist rääkisid kui mu väärt ülemus Eero Till  lollide põhjendustega ametist lahti kangutati.Miks teda kiidan-sest oli viimane tõeline automees ses kambas.Asjatundlik ja südamega teema kallal.Mitte seiklusturismi mees, kes juhtkonnale suusa-ja näitusereise korraldaks.Millega oma leivaisasid pahandaks.Eero oli aumees ega rääkinud,miks autonumbrite riigihanget ei korraldanud.Sest Tartu firma AS Number kuulus ju teedeminister Sarapile ning oma tillist kõrgemale ei hüppa keegi.

No comments:

Post a Comment