Monday, July 2, 2012

EestiPoiss

Nagu kaevu oleksin vaadanud
ütleb vene vanasõna eilse keissi kohta.Kui avaldasin internetis tunnike enne mängu kindla arvamuse,et EM 2012 finaalis võidavad hispaaniamaalased itaaliamaalasi.Ja nii läkski,et pime kana leidis tera -mina, vutikauge spetsialist,tabasin kümnesse.Mäng lõppes südaööks tulemusega neli-null.Esimeste kasuks,kusjuures pärast kahte esimest kohe löödud väravat tukastasin teleri ees ja avasin silmad alles suure lärmaka võidujoovastuse pääle.Sest ega ma kesköiseid elamusi mujal kogu kui unehõlmas.
Muru aretamine,eilsed mulla-ja külvitööd said võimsa punkti öösel,mil sadas alla tubli ports vett.Just sai Jensu ka Rendipunktist laenatud mururulliga teemast üle käidud,nii et midagi ei jäänud õigeaegselt tegemata. Mimmi ehitas paekividest teerajakest trepi eest terrassini koos pojukestega,kes alati vaimustuvad võimalusest teha suurte inimestega midagi olulist ja vajalikku.Hooman,et see on parim töökasvatus mida noortele meestele pakkuda.Täna hommikusöögilauas kiitsin neid tubli tulemuse eest ning lubasin anda augustis pintslid kätte kui uut terrassi ja  piirdeaeda pruunika puidukaitsega üle tegema hakkame. Sest ehituspuidu kuumtöötlus vajab nüüd ülekäimist nagu ütlesid ehitajaist meistrimehed kui töö mullu üle andsid.
Minu inglise keele õpetaja,poolatar Kamila Krakowist saatis eile mulle facebooki naljaka pildi meie lõpupeost invamaja aias.Kus teie alandlik teener, paadikapten on hallis habemes ja kaptenimütsiga ning oma paarkümmend aastat vanem kui täna.Nii saan vaadata isegi kaugemasse tulevikku kui huvitun.
Aiatee ehitus jätkub,sest Mimmil lillesalongi tööst vabam nädal.Kui tuleb reisimees Berit kohale, läheme Nõmme turule.Sest plaanis on pannkoogilõuna koos maasika toormoosi ja jäätisega.Tublit ehitajabrigaadi vaja ju kuidagi stimuleerida,et nad töötegemist simuleerima ei kipuks.
Aga mina kipuks weekendiks tõsimeeli Pärnusse,kus 7.juulil Ammende villa aias saab nautida kummardust Valgrele kus laulmist ja etlemist pluss midaiganes suvepealinnale paslikut. Suvi ju nii üürike ning iga päikeseline ja sajuvaba päev on väärt et seda maksimaalselt tarvitada.Talveks akusid laadida,nagu armastab öelda teie
paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment