Friday, July 13, 2012

EestiPoiss

Võrdseist võrdsemad
on mõned riigireeturid kes kuuluvad juhtparteisse.Nagu juudipoiss Stelmahhi Kolja, kes üliandekalt lüpsis vene rikkureid,smugeldades neid raske raha ja seaduseaugu abil me  suurde liitu.Tänane meediauudis pajatab,et Loksa ärikas pani poe kinni.Kavala nipi abil - kogu teenitud 240 000 eurot kadus  muude tegevuskulude katteks. Normaalne, sest ega kogu saadud raha tohi ju käest anda-edasi elada ka vaja kuni uus rahaauk avaneb.Tööle minna küll ei tahaks,vahepeal peab ju millestki elama ka...
     Putini spioonide invasioon on ikka väga tugev.Peame kiitma partei ja valitsuse jõupingutusi ülisalajase teabe kaitsmisel.Soovite näited-palun.Kui täna üritasin e-riigi instrumendi paberivaba ark.ee abil tuvastada,kas Liiza uus juhiluba on juba ootel, nõudis arvuti küsija autentimist-mingu ma sisse ID kaardi,mõne panga või veel paganteabmis turvaukse kaudu, sest nii ei pääse veel vabaduses viibivad simmerdajad - dressenid ligi teadmisele,kas lillesalongi Liiza saab täna autorooli tagasi ehk mitte. Turvaline riik,ma ütlen.Ja tublid, inimesi kaitsvad seadused, või nagu kinnitab sm Ligi-rahvas ei peagi kõiki meie otsuseid mõistma.
Teema kokkusõlmimiseks passib äsjane riigikohtu otsus ESMi asutamislepingu kohta,mille kallal murti kõvasti piike.19 riigikohtunikku polnud sugugi üksmeelsed-lõpphääletusel otsustati napi 10-9 seisuga jääda seisukohale, et ESMiga liitumise leping vastab põhiseaduse mõttele.
Alamrahvas jaksab veel vaielda kas otsus oli õige ehk mitte.Järelikult peab hapnikku veelgi koomale suruma,et inimesed tegeleks omaenese ellujäämismuredega, mitte üliriigi sidususprobleemidega.Tõde on kusagil mujal, aga valitsus salgab juhtunut, väitis Mölder korduvalt Skallile kui mäletate.
Ega,s kedagist.Olge ka edaspidi roosad ja rahulikud,sest teie eest ja teie peale mõeldakse,sedastab paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment