Thursday, July 5, 2012

EestiPoiss

Taaskord
pean kukkuma kiitma oma ontlikke ja üliviisakaid pojukesi, keda lasteaia metsik miljöö pole suutnud rikkuda,huligaaniks muuta. Huvitav, et saavad ise kohe aru kui midagi läinud nihusti. Näiteks tunaeile, kui oli poistel külas keegi omaealine neidis, mängiti tagaaias uljaid mänge ja hullamishoos purunes plastist pesunöör, mis kahe männi vahel. Nägin küll aknast et võib juhtuda, kuid mõtlesin-õite mul õnnetus.Vaja siis kohe minna latsekesi kantseldama... Eile ostsingi uue,trossiga armeeritud pesunööri  ning ulatasin Jensule sõnadega- see purunes mängides, näe tõin uue, palun pane üles. Väike Sebastian juhtus lähedal olema ja ütles mulle-anna andeks, läks katki jah, ma enam ei tee...Pole probleemi, ikka võib juhtuda,vastasin. Ja imestasin, et väike inimene seda nii südamesse võttis,et vabandama hakkas. Iga temaealine nii terane pole, usun.
Klubikaaslane ja vana mersumees Mati aga oli nii terane, et ostis ära välisminister Lennu-taadule kuulunud pisibussi Chevy Van, mis eritellimusel Belgias sisustatud. Mees, kes seda kasutas ja müüs, oli autokauge inimene, kes tehnikal lasknud laguneda pea viimase piirini, Matil õnnestus tumesinine bussikaunitar päästa Kuusakoski rauahundi suhu sattumisest lausa viimasel minutil. Veel veidi,  ja kõik mahlad oleksid välja vulisenud...Nüüd aga on korras nii tagauste sisse peidetud baarikapid kui ka sealt elektriga väljakargav voodi...Vaid tiba teha veel- siseviimistlus vajab lihvimist, ka uus külmkapp ja moodne teler tuleb sisse osta. Siis saab vajalikele inimestele küüti pakkuda, sest ega teist sarnast isendit ju võtta pole.
Mulle ei raatsinud ehituspuitu pakkuda Hirvli saeveski, kes küll Nõmme lehes kuulutas et müüb.Helistasin ja kohtasin imetabast turundust. Ah et tahate uut aiaosa ehitada... No siis te palju puitu ei vaja,ja üldse on meil enamasti ette tellitud,nii et ma ei tea...Aga öelge ükski argument,miks peaksin sõitma Kuusallu ja teilt ostma, palusin. Ja seda vastust ma ootan veel tänagi.Kui teil turundusest aimugi pole
ärge helistage,seda enam ei oota
teie paadikapten Neemo E. Poldre

No comments:

Post a Comment