Tuesday, June 26, 2012

EestiPoiss

Me palavalt armastatud PM
tõotas viia Eesti peagi viie rikkaima riigi hulka.Ent ta valinud ilmselt teejuhiks tuntud juhtivspetsialisti Ivan Sussanini, nii sattusime hoopiski Euroopa seitsme vaeseima riigi sekka,tõdes äsja jaanikuaegne printmeedia.Vihased leheneegrid ei väsi lamajat löömast-tänane EPL pajatab naljanurgas,et Vabaduse platsil piketeerija kannab plakatit SUUR TÄNU ANDRUS ANSIPILE ÕNNELIKU LAPSEPÕLVE EEST. Aga teda sinu lapsepõlves veel ei olnud,märgib mööduja.Vastus just selle eest talle suur tänu.
Vaevlen ikka veel kahtluste küüsis-kas minna 29. juunil kindral Laidonerile pühendet vanaautoretkele ehk mitte.Kui oleksin enne Autolehe avamist teadnud,et sõber Simo Tamperest kohale laekub,oleksin ma otsinud üles oma nahkse piloodimütsi ja -prillid ning roninud vintage-kabrioletti kuuekümnendate iludusega uhkeldama.Aga nüüd ei oska otsust langetada mitte,sest Silberauto Mersutiimirahvas mulle tundmatu peale Peetri,pealegi pole me osavõtjate nimekirjas,vaid liigume liitunud seltskonnana nö arjergardis.
Lisaks veits heidutab see,et siirdutakse harjumuspärase Pärnumaa asemel Tartumaale.Sealgi mõndagi huvitavat,kuid pärnakate pundis oleks mõnus Konse motellis parkida ning juhlata.Näis-näis.Veel on aega kaalukeele langetamiseks.
Kasutan iga vihmavaba momenti välikaminas männiokste põletamiseks,sest Jensu korrastas tunaeile  majataguseid mände,saagides allarippuvaid,nö  tarbetuid oksi.Visalt mu töö areneb,sest pidevad vihmasabinad kastavad staffi märjaks ning tuld jätkub seniks kuni paberipahn okste all kärssab.Pean plaani ilusa ilmaosa saabudes minna Mooni,kus Tallinna invakoja kunstinäitusel mu tööd ripuvad,mis lubati meil, autoreil,suisel aal maha võtta ning koju viia.
Üks on küll kindel-uue kuu alguses kehtib kutse Pärnu linna,Annika ja Valteri poole.Kus me Liizaga polegid ammugid käinud.Tahaks siis loota ka Taevaisa armulikule suhtumisele või vähemasti suurte veevarude lõppemisele.
Nautige täiega suve,kui tervist ja aega jätkub
soovib ja soovitab paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment