Thursday, June 7, 2012

EestiPoiss

Tugevasti kreenis
on meie ühiskonnakorraldus küll,kui neljas võim ei suuda/tohi oma arvamust poliitsullerite pihta väljendada. Ning häbistava avaliku sõna peavad ütlema teatritegijad No 99 lavalt. Reformierakonna juhatuse koosolek oli küll tavatu lavatükk,kus astuti väidetavalt teretulnud samm ajakirjanduse poole.
Sest praegu usaldatakse Kristen Michali küünilisust,Kalev Lillo täielikku ebakompetentsust,Ülle Rajasalu kriiskamist ja Jürgen Ligi viha  demonstreerinud teatrit ehk isegi rohkem kui kõige valgemaks tituleeeritud Memokraadi blogi.
Lavastus avas teatrirahva meelest kogu mängu telgitagused,tuues tõetruult publiku palge ette suurte poliitikute taustategijate räpasevõitu ja väärastunud maailmapildi.Mäng käis ajakirjanduse ja teatri piirimail.Piire kombates,lisab allakirjutanu.
Tervise vastupidavuse piire kompis ka mo Liiza,kes ravis neeruvaagnapõletikku Amoksitsilliiniga,mille tohter välja kirjutas.Tugev antibiootikum mõjus allergiliselt ning surus viie päevaga kurgumandlid suulakke,nii et üleeile kesköösel laekusime hädaga  traumapunkti.Kus tuli veeta kaks tundi.Mina ooteruumis oma uue  raamatuga.  Lambasihver haiglakoikul tilguti all ning hingamisaparaadi kütkes.Aga abiks oli.Sest mure oli suur.Mitte selline nagu raadiumitädi just pajatas,kui küsis Kas õunauss hakkab pirni peale pirtsutama.
Patrik pole pirtsutaja tüüp,kuid tünnilotot mängides palub Mimmit-No mängime siis aeglaselt,kuna Sebastian on kiirem ning Mimmi noomib,miks poiss numbreid nii halvasti tunneb.
Kurb uudis tuli äsja Lõuna-Venemaalt.Kus metsatulekahju koldesse pillati lennukilt kolmteist langevarjurist tuletõrjujat ning kaheksa neist hukkusid tööpostil.Miks see mind erutab-olin ju kolm aastat ka ise vene armees tuletõrjujast autosohver ja kujutan elavalt ette,kuidas hurraapatriotismi toel kästi poistel hüpata kindlasse surma. Vaevalt et keegi pealikutest mõtles eelnevat luuret teha või meestele korralikku varustust nõutada.Kui traditsioonid pole surnud juhatas sealgi vägesid pan porutchik Mihhailov,kel puudus vajalik arusaam ja koolitus sellest,mis tulekahjus sünnib ja kuidas elavjõu kaotuseta punasele kukele ligi hiilida.
Kui tulilinnu hingeelu on teile võõras,hoiduge va kurja ärritamast
soovitab paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment