Thursday, June 21, 2012

EestiPoiss

Meie usume Andrust
sest tema ei usalda staarMeikarit.Mõelge ise-elektriSandorid saadavad koju teate,et miskised ligi paarsada öiri jäänd mu poja elektriarvest eelmisel kuul vajaka ning juba  riigil suur mure majas.Sain vihjest aru.Silver-poiss pole rahapakkide/ kilekottidega üldse kohal käindki,nüüd on nii Eesti omariiklus kui parteikassa hädaohus ning kodanikud peavad kohe enne Jaani jooksujalu kodust kogu vaba raha ära tooma.Lonkasingi Kadaka teele, kus Sandor-poisi klienditeenindus.Aga erinevalt reformioravatest nemad tundmatut raha ei tunnista, jooksutasid mind postkontorisse. Et kassavoog oleks tuvastatav-kes,kuipalju ja millal.
          Samas Kadaka selveris vooluraha tasudes lunastasin ka soodushinnaga pooliskase hundijalajooki meeleolukaks lõkkeõhtuks Keremal.Sest pööriööl igatseb mehepoja hing va tuliveelonksu nagu lilleke vett. Viru Valget pakutigi alla viieeurose kautsjoniga. Rebisin kähku noti kotti,muud vedelikud on juba aegsasti baarikapi riiulil valmis.Sest ega kaheksase praami pääle Rohukülasse kedrates poleks mahti londiõli juurde hankida.Aga lonti õlitamata jätta oleks patt mis patt.Kui kogu mu rahvas nagu üks mees siirdub kaevule,on kuritegu jääda passima ning mitte loovutada parteile ja valitsusele nii tarvilist erikõrget käibemaksu pluss äsjakerkinud aktsiisi . Kodumaa-armastus ennekõike,hunt nende neerudega.Ja maksaga,sest omariiklusega riskida ei maksa.See pole lubatud.
Poliitik ma ju olen,nagu mõtetelugejale paistab.Kuigi riigilt kogujaks Toompeale pole teie paadikaptenit lastud. Analüüsid ja atestaadid tunnistati kõlblikeks.Aga liiga roheline olin,sest roheliste kiiluvees sõudsin.
Meite 24 tublit parlamentääri olid just soetanud Viktor Siiilatsilt uhked Volvod mingi veerandhinnasuuruse soodustusega. Neljas võim upitanud pahad poisid-tüdrukud teist päeva juba häbiposti, et kuidas te ometi võisite ja mida maaletooja nüüd vastu tahab.Kusjuures mõni äravalitu vabandanud end leheneegrile jabura jutuga,et ta pole mitte arugi saanud miskisest soodushinnast.Ostis hea auto ja kõik,hind polnudki  eriti oluline...Loomulikult,sest kui va rahapuru küll ja rohkem,pole huvi mis hinnaga midagi antakse.Lihtsalt võtad juhmi näoga.Vat sellesse kluppi mul asja polnud,püsin endiselt vanasõidukite omas.Õigete meeste omas,noh.
Taustaskeemide tuvastajad on teemaga läinud päris süvitsi,olles otsapidi  Hiinas. Sest Volvo kontsern nüüd pilusilmade oma on.Lugu võib olla hoopis lihtsam ning Volvo-Viktoril oma lehm ojas.Päevakorrale ammu kerkinud luksussõidukite maks saab sedasi ehk positiivse lahenduse.Kogu Volvo- klubi hääletab seaduseelnõu kambakraatia vaimus mudasse ja maha.Ja miks ka mitte,sest 140 kW mootor pole ju luksus, vaid väärt inimest edasisikutav kapotialune jõud.Puudu jääb hetkel vaid operatiivauto kaart ning sinine vilkur katusel.Et pööblile tema koht päikese all ja maanteel  klaar oleks.Kui on veel vigisejaid,kinnitame AAA numbrid oma autodele tagasi.Vohh.Resoluutne on see teie
paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment