Wednesday, August 10, 2011

EestiPoiss

Viimsi Tervisekeskuse
peaarsti dr.Annelii Nikitiniga oli mul just esmakohtumine.Kuna endised tohtrid Magdaleena taastusravist soovitasid tänast parimat taastusravikohta Viimsit ja sealset personali eesotsas dr. Nikitiniga,olin varakult võtnud oma perearstilt saatekirja ja läksingi luureretkele.
Juba retseptsioonist lahkumisel sain huvitava elamuse,sest tundus et läbisin ajuhalvatuse tasemetesti.Peaarsti kabineti numbriks öeldi 320 ning kordidoris jalutades tuvastasin,et hoopiski 230 on see õige.
Nägus blondiin asus pärast sissejuhatavat vestlust ning mu haiguslooga tutvumist mõõtma vererõhku.Saanud tulemuseks tubli,ülemäärase 150/90 teatas,nojah,te olete ju erutatud.Kes ei oleks kui kena blond noorik sinuga sekeldab,mõtlesin.
Protseduuride teemaga joonde saanuna läksin majutust uurima.Selgus,et üksinda nö kajutis viibimise eest tuleks välja käia 45 raha ööpäevas,mis paras mõrv rahakotis,aga kui kaaslane leitaks,tuleksime kumbki toime pelgalt 25ga.No see alles selgub,7.sept. umbes kuu aja pärast. Vastasel korral hakkan käima kodust,nö ambulatoorsel ravil.Peaasi,et kella 8...9 aegu midagi ei toimuks.Tagasiteel märkasin,et bussi 1A kontrollinud mupoistid on pärast oma pealiku Kaimo Järviku vangiminekut muutunud tigedaks kui herilased.Enim nõelata said suured koolilapsed,kel esmaharidus käes kuid suurkooli astumine käsil.Sõideti sooduspiletiga,mis olevat paha paha. Nojah,kuidas siis muidu linnaviletsuse töövõitudest pajatava erameedia miljonid kokku tulevad. Olin peaaegu küsimas,et kas oma koolikiusamisi elate laste peal välja.Targu hoidsin moka maas, sest minetea,millal minu tähtsusetu isik nende ohvriks langeb.Kuigi noorsandist pinginaaber mulle hoiatavat saiti oma mobla pealt internetis promos. www.mupowatch.eu oli nimeks,et näha kus rohemehikeste terror parasjagu võimutsemas.
Hoidke tervist,naljalt see ei taastu,teatab teie paadikapten Neemo E Poldre
kes üritab püsida paranemiskursil,sest jube on elada kui ei suuda isegi naela seina lüüa.

No comments:

Post a Comment