Friday, August 16, 2013

Pojukestega seenemetsas käidud kut nixti

Automuuseumi paraku ei jõudnudki, sest kui Mimmiliisale öelda et suundume metsa on ta kui jahimehe laika- kohe vutt-vutt-vutt, sest mingi teine mõte enam pähe ei mahu.
Aga metsas oli lahe, algul kolasime Kiiul, kuid seal pold seenepoegagi.Nii suundusime tuntud kukeseenekohale- Leesi tee äärde.Ja seeni tuli yllin-kyllin. Ligi suur korvitäis...Patrik käis Mimmi ees ja näitas kollased kukekad hüüatustega kätte,neil oli väegade lõbus.Nagu ka meil Sebastianiga kes me auto läheduses luusisime ja soft-air püstoleid lahinguvalmis seadsime.Kui Pätu tuli,kiskus lahinguks.Mina võtsin kuulid relvist,ka plastkuulide magasini Coltist ning tutvustasin ohutuid relvavõtteid.Kohavahetuse järel seadsin üles improviseerit lasketiiru,kus Pätu sai iga lasuga pihta tühjale plastpudelile.Sepol nii hästi ei läinud-tema kuulid lendasid metsa.
Siis tegime üks veikene picnic, sest Sepo seda nõudis-teadis ju et mõndagi söögipoolist oli kaasas ning limonaadigi piisavalt...Õhtul me koduköögis kui kuulis et koor jäi koduteel ostmata pakkus täie asjatundlikkusega et eks praadige seened siis pannil.Sest oli ju räägitud et saame seenetoitu soojade kartulitega.Kuid pojukestel oli koos emaga minek kellegi noore daami sünnipäevale ning see teema kukkus päevakorralt.
Küll aga tasuks mul võtta päevakorrale mingi maatüki ost,kuhu pista  mobiilimastike.Sest LiveNature pakub et ostab sellise mastiga maatüki 12-kordse hinnaga.Raha ju ei haise,ütlevad meie ülikuulsad autorollotajadki.
Rahast veel.Minu meilboxi laekus väärt pakkumine Ghanast. Keegi Stella Yusuf annab teada et pakub mulle 20 protsenti oma mehelt saadud pärandusest 800 miljonit USD, sest nafta-ja gaasiäriga rikkuse kogunud abikaas oli hukkunud lennuõnnetusel ning vanatädil on rinnavähk,mistõttu tahab 80 prossa kulutada heategevusele ning ülejäänu mulle kinkida kui saab kähku kõik mu andmed koos moblanumbri ja pangakaarti omadega. Miks ta ei otsi lolli oma perekonnast, küsiks kui viitsiks.Nii palju raha pole mõttekas vastu võtta,sest juhtpartei plaanib isegi litsikeste töötulu maksustada,kuidas siis minu hõlptulu jäetaks rahule.Seega  kavatsen nende suurte poiste röövellikku maailmavaadet mitte toetada.Putinlik maailmavaade on kantud külma sõja meeleoludest-tema armeeõppus koos valgete venelastega näeb ette Balti riikide ärarebimist NATO mõjusfäärist,selle nimel seda värsket relvatäristamist tehaksegi.ZAPAD 2013 lõikab mandri-Euroopast ära kõik Baltimaad,kasutades 13 tuhat sõjameest, 60 lennukit ning 250 lahingmasinat.Väidetavalt sõditakse luurediversioonide vastu,   selles näen reaktsiooni meie armee Pitka luuremängu pihta. Selle tegime põhjusel, et idanaaber aina  vandus meie Erna retke maapõhja.Kuidas reageeriksite vene sõjaõhutajate tegevuse vastu teie
küsib kolme soft-air relva omanik
paadikapten Enno E Poldre

No comments:

Post a Comment