Sunday, August 18, 2013

Ohh mis paha lugu sai ajalehte...

Leidsin koduarhiivist Hiiu lehe 10.aug.2007 numbri,kus kirjutasin artikli *Kerema küla esimene kokkutulek* mille lõpetasin nö kummardusega kohalikust kaunitarist lauljatari Inga Mear-i ees.Kes oli ka uljas ratsanik ning kaunistas meie afterpartyt Kalvi suvetalu õuel oma lauluviisidega kitarri saatel.Kui daam oli taas sadulasse hüpanud, järgnesid minu lõppsõnad
-Nii väga oleksin tahtnud neidiselt küsida, et tea, kas teised inglid taevas märkasid ühe eemalolekut.
NB. Loo lõpp oli paha, arvas Mimmiliisa kui oli läbi lugenud. No selle peale tulin isegi, kostsin. Sest kes ikka talub võõra daami kiitmist oma meheraasu poolt.
Muide,alailma hooman eesti keele muutumist ja muutmist meediaväljaandeis.Raadios Elmar näiteks muutus diktori suu läbi endisaegne PALVERÄNNAK lihtsaks PALVERÄNNUKS. Õhtulehes arvati, et balsapuu olgu hoopis palsapuu, kusjuures mina pean õigemaks ammust,esimest versiooni, eiteamiks.
Looduseski leidub kummalist.Andides avastati hiljuti uus kiskja, väidetavalt suisa kassi ja karupoja ristsugutis, kes sai nimeks OLINQUITO.
     Mimmiliisat tabas Vihula seiklusel pisuke äpardus-ta mobla sukeldus kloaagiauku kui ta kiirustas kuiva WC kliendiks.Nii tuligi talle Elisa müügipunktist täna soetada uus Nokia,no õnneks samavähe hinnaline kui too eelminegi. Raskem oli kogu tarvilise numbriinfo taastamisega kuna telefonikaart uppus sinnasamasse....Aga eile õhtul tegin katse teda ja piigasid üllatada läbi Elmari raadio.
Enno Nõmmelt tervitab Vihulas tüdrukuteõhtud pidavat Mimmit ja sõbranjesid Sirjet ja Tiiut lauluga Soov Asmeri ja Lilje esituses.
Lahe oli see,et meilitsi saadetud text loeti ette koguni kaks korda,vähemlahe aga hoopiski see et need asjaosalised ise ei kuulnud.Järgmine kord alustan sellest et palun raadio õigele lainele häälestada ent siis kaob üllatusefekt kui mutiauku.
Oma elu teen lõbusaks igasugu vahejuhtumitega nagu too viimatimainitu.Ent üldse mitte lõbus pole näha end peeglist kui hommikutualetti teen. See mees, kes kiilaspäisena ning tärkava hallikasvalge siiliudemega vastu vaatab on kui Donetski kaevanduspiirkonna töölaagri nr.8 vang või lasteetenduse osaline nimega Guglunk...Pole just lõbus vaadata, uskuge
kinnitab teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment