Friday, April 24, 2009

EestiPoiss

Päevast,meine Damen und Herren!Jälle hulga vett Läänemerre voolanud sestpeale kui viimati blogisissekandele punkti vajutasin.
Reedene rõõm ehk mu tänased killud on siis jälle medicine/toon ära tuvastatud näitajad:kehamassiindeks 26,1,veresuhkur 4,4 ja kolesterool 5,02 ning veresurve172/121(mis väegade kehv)kuna olen tarvitanud vaid arooniatablette/ ning political,kui teemasid valgustada.Kuna 27.-28.aprillil saab Radissonis toimuma Euroliidu komisjoni eestseisjate/riigijuhtide arupidamine küberterrorismi ja küberkaitse teemal,oli sama aines jutuks tänahommikusel pressiüritusel Harju uulitsas Majandusministeeriumi Aatriumis.Räägiti pronksiterroristide- relvavendade tööst ja rõõmudest Tallinna purustamise ja põletamise aegu.Midagi sellest,kuidas leninlikku revoluutsiaõpikut (vallutada telegraaf ja sideasutused ning ka sadamad-raudteejaamad-lennujaamad) täiendatakse moodsa aja sõjapidamise võimalustega:halvata riigi ja päästeameti sidesüsteemid,lõigata katki e-riigi juhtimissüsteemid.Lüüa auti avalik haldus, lennuliikluse jms juhtimine jm.Kuna Eesti on väike, aga hästiarenenud ITvaldkonnaga,on ülejäänud Euroopal hea ja lihtne siit malli võtta miska neilgi meie suure naabri muudele ponnistustele vastu hakata. On ju selge,et ükskord üritavad nad internetirindelgi edasi müdistada niikuinii. Küberkurjamid meid ründavad siiski kogu aeg-oht,et midagi salajast tema massinas toimetatakse on igal 10.arvutiomanikul tänases Eestis.Ja mina olin sel tähtsal koosviibimisel kui saurus ammumöödunud aegadest.Mul ju sõjaväepiletis diagnoos: SPETSIALIST KALJOSNÕH MASHIN.
Mida hunti hakkan ma kübersõjas toimetama kolmesillaveolise ZIl-157 roolis?Täielik reptiil ju,väljasurnute rivvi paras.
Vana termin TÄDI MAALI ON KÜBERTERRORISTI TANKIST kehtib ka tänapäeval.Sest moodsad sõdalasedki arenevad pidevalt.Ja veel: infoühiskonnas saab pätt rünnata samaaegselt nii New Yorgis kui Tallinnas,tõdeti nö presiidiumilaua tagant.
Seda siis riigikaitselisest välispoliitikast.Ja veel:eile viibisin oma unistuste tööpostil -riigilt kogujate seltskonnas Toompeal, Riigikogu lahtiste uste päeval, mis pühendet Asutava Koguna alustanud Riigikogu 90. juubelile. Lõuna paiku võtsin aja maha ja libistasin brändit singipiruka saatel riigikogu puhvetis. Legendaarses.Kui mäletate.
Viibisin ka õiguskomisjoni istungil,kus käsitleti liiklusteemastikku. Pidurdamatu Ken-Marti Vaher ei jätnud küll paraku hästi pädeva ja teemat süvitsi jagava asjapulga muljet. Kuidagi pealiskaudselt jahvatati tema juhtimisel teemast piki ja põigiti selmet mõnigi üleskerkinud küsimusega lõpuni minna.Otsad jäeti liiga lahti.Kasvõi liikumispuudega vaeguri, Lasnamäe elaniku kohapeal esitletud mure:maja ees seisab pikka aega Iirimaa numbritega kaubik,mille üks majaelanik vedanud sinna parkima ja nappi pinda hõivama.Vanaonu sõiduk seetõttu ei mahu.Ja linna Transpordiosakond laiutab käsi:me ei suuda andmeside puudulikkuse tõttu tuvastada väljamaist omanikku,ei saa parklasse vedada?Tallinnas valesti parkivaid soomlasi,rootslasi,sakslasi jt. ei saa parkimismaksu tasuma sundida?!?
Kui saate siiski suvalise auto vedada minema kesklinnast,miks ei saa äärelinna magalast,küsiksin.Ja alkolukust joodiku autole kõneldi kah servapidi libistades, konkreetse otsustuseta.Kohapeal tehti hea ettepanek lisakaristusena saata joodikjuht ÜKT raames sanitariks avariiohvrite haiglasse.Sedagi ei otsustatud veel mitte seaduseandjale ettepanekuks vormistada,vaid puhuti juttu vaid.
No on ju selge,et Neemo E. Poldre,elukunstnik,peab seadma sammud tööle Toompeale konkretiseerima seda kõike,ka seks, et tõestada:suudan ellu jääda ka 50 tuhandega kuus.Väitmaks vastu Unzipi uitmõttele,et 66.3oo eeku kuus kõlbab vaid hea inimese väljasuretamise palgaks(?)No eipole asi mette nii ull,seltsimehed Issandas!
Heakene küll.Nägesh siis täämbä.
Igavesti teie
Neemo E. Poldre
Kes on Maipühil minemas mõttetalguile Meie Eesti.Teeme ikka ära!

No comments:

Post a Comment