Monday, April 13, 2009

EestiPoiss

Good Morning ja Palju õnne argipäevaks!Mulle taas kipub saabuma üks pühademunakirju nädal.Koos VAT-teatri esietendusega Tõnismäel,
Rahvusraamatukogus.Ka tuleks kolmest plaanitud artiklist vähemalt ükski valmis toksida,et graafikus püsida.Kohe-kohe saadab studentka Julia mulle Türgi ajaloo/oma diplomitöö lõpuosa tõlkida.Kuidagi see 24/7 kipub napiks jääma.Tundubki,et vana kirjamees-kauboi on jälle sadulas.Aga õnneks on kogu mu invaelu sätitud libisevale graafikule ja vana kavalus aitab ikka-öötundidest saab alati lisa.Kes muudkui hambad püsti põõnab,selle õuele ei tule mitte keegi:õnnest rääkimata.
Lugesin eilset postitust -meie veekahuri messidzit.Paralleelmõtegi tekkis: Armastuse kahur oli üks aastavahetuse-eelne paroodia Mehhiko seebist meie telepurgis.Austria vesiravi-rahustilegi passiks seegi nimi hästi:kes oma uut kodumaad ei armasta,selle pühib tubli veesurve piki otseteed üle Narva jõe silla emamaale tagasi.Vabalt saab seal roSSija röökida,kuni ohmoonlased kolaka annavad.Ja nemad sind,Reva,juba veepüstolitega ei ähvarda.Vaid lasevad sm.Makarovil kõnelda kui päris lolliks lähed ja ilusat linna/Piiterit ehk Moskvat purustama kukud.
Ah,ma ei viitsi sellest Venemaast rohkem rääkida nagu Jaška Jolkin on väitnud.Hunt s nim.
Küsiks vaid Odessa juudi kombel publikult:Kas sm. LiBre oli star või superstar? Kes teab õiget vastust,helistage, kirjutage, joonistage palun.
Imeilusat,superkaunist kevadnädalat.Ilmaprognoos küll väidab,et suvesoe saabub juuni keskel ja soojanauding kestab põuasena terve juulikuu.
Maksimaalset kaifi kõigile!Ja kasutagem seda,mis kõrgemalt poolt meile eraldatud!
Teie Neemo.e.Poldre
väsimatult tervitamas siit Nõmme mändide alt.

No comments:

Post a Comment