Monday, August 4, 2014

Kas uus ravim-metadon tõmbab tõesti käima mu väsinud kossid.

Saame siis näha kas valuarsti järgmine pakkumine taastab endise olukorra.Ma ju kõndisin,ning mitte vähe.Tänahommikune kõnetund doktoriga mind uute pilleriteni viis.
Aga õhtuks naasevad koju kõik äraolijad.Ema Berit lahkub koos mehe ja kahe lapsega sünnitusmajast, ka ema Ksenia tuleb koos kahe lapse ning Jensuga Helsinki Linnanmäe lõbustuspargist.
Sinnaminek oli meeldejääv.Patrik peatus mu voodi ees, kuhu olin potsatanud lõunauinakuks, ning palus kergelt härdal häälel -Ütle Mimmile et me armastame teda...Täna saab ta tänutäheks suure kalli-kalli. Teenitult ja armsalt muidugi.Ju olen oma emotsioone siin blogikastis juba kirjeldanudki.
Remark Kas just teenitult - juhul kui altkäemakse mängu ei tulnud - saab uue seadusega Eestis nüüd arvele võtta parempoolse rooliga autosid.Olles töötanud ARK-is pressiesindajana mäletan et isegi taolist teemat oli keelatud suhu  võtta.Liiklusohtlik ju teiste vahel sellisega sebida. Euroopa Kohus otsustas et polegi  nüüdsest üldse ohtlik..Küllap siis targad euro-onud teavad, nad ju liiklusspetsid igaüks eraldi ja kõik kambakesi koos.
Hullud lood Ukrainamaal ei taha lõppeda.Nüüd käskis  Kremli bandiitide pealik Girkin Donetskis  et tsivilistidelt tuleb rekvireerida autosid,side-ja medvahendeid ning toitu.Sest kuidas sa lähed koju Venemaale päris tühjade kätegas,isegi uuemat sõiduriiista pole sõjas ära teeninud. Kirjuta aga jälle väeosa komandörile  avaldus Lada ostuloa saamiseks...
Minul käis asi küll lihtsamalt.Tuli lihtsalt nutsupakikesega vabaturule-autolaadale minna ning esimene beezikas Ziguli oligi käes.Liisa tädilt pidin küll enne neli tonni ruublikuid laenama,mille maksin tagasi järgmisel sügisel kui olin müümud maha äriks ehitatud garage Pääsküla jaaama juures.Kaks ja pool raha sain eelmise auto müügist,mis tuli enne üles vuntsida.Auto restasureerimise kogemus tuli ju omal läbi elada mehel, kes täna teie
paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment