Saturday, August 2, 2014

Beriti emme oli täna vaimustuses, sest nägi titat

Senine tutvus Augustiga oligi meile pelgalt pilditutvus tütrepojaga läbi nutitelefoniekraani, sest teine asjaosaline, isa Eero oli sünnituse juures,vist assistendiks.Väga lahe sell, armsa nöpsnina ja kuklal hoopis heledamate juustega.Suur õde,Luksemburgi printsess Anna oli samuti supervaimustuses ning jääb täna ööseks ilmselt samasse ema ja lapse perepalatisse koos issiga. Portaal Geni teatas pärast seda kui teine vanaisa Arne oli pojapojukese sisse kandnud, et minu sugupuus on nüüd 2610 isikut.Tore ju, eksole.
Pealegi tahaks ära märkida et tänavu augustis on lugu mis juhtub iga 823 aasta järel,ning Feng Shui järgi on sel faktil tähendus TASKUD TÄIS HÕBEDAT.Täpsemalt-on taustaks seik et seekordsel lõikuskuul on 5 reedet,5 laupäeva ja 5 pühapäeva. On sul sõnu, minul mitte  armas lugeja.
Remark.Naist, nagu ka tuld, ei tohi jätta järelevalveta. Kas kustub ära või paneb põlema kõik enda ümber.
Niipaljukest siis noorpere uudiseid, mida pole sugugi vähe.Siit edasi pajatan mõttest mis turgatas pähe pärast uudist et väi Gert viibib koos pojukese Hendrikuga jalgpallilaagris ISA JA POEG. Linti tagasi kerides meenusid Automi päevad,mil Paides algatati samanimeline autoralli kus osalesid tiimid isast ja pojast. Oli poeg juhiloaealine, pandi vanem pereliige kaardilugejaks. Kui kettasse kargas /loe-rooli taha istus / issi, oli kaardilugejarollis noorem võsu.Tehti ka põnevaid lisakatseid,vigursõit jms.
Miks sellest nii pikalt-peaksin Laitse rallipargi omanikule ja heale tuttvale tegema selle ettepaneku, ärgitama teda huvitavale ideele. Et Suvemaade rallipark oleks lähemalt seotud etteantud teemaga.Et üks vennastest,Üllar,on nii sümpaatne ja asjalik mees,suure haarde ning väärt tulemustega kõiges mis tänini tehtud et mul tekkis tahes-tahtmata soov talle vahel mentorit mängida.Eriti pärast seda kui ta pööras oma pale vanasõidukite poole.Tubli mõte on ka see et laseb rallirajal kihutada täiega neil kes muidu tapaks kaasliiklejaid tihtilugu avalikel teedel ja tänavail tehtavatel kiiruskatsetel.
Tundub et autoajakirjanik pole veel surnud mehes, keda tunnete kui
paadikaptenit Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment