Monday, November 19, 2012

Uudiskeelendid on vahvad

          Loen laupäevasest eriti kultuursest Postimehest,et  mu hea endine ekskolleeg Contra-või oli ta vabakutseline meil Maalehes-on kirjutanud luuletuse lõdva patsikummiga tüdrukust...Teine vaimukas sõnaseadja Jüri Pino kasutab mõnuga terminit paskervill, mille autoriks olevat teine ekskolleeg Priit Hõbemägi,  kes küll jõudis mu toonasesse toimetusse Ajakirjandusmajas tiba pärast mind.Kui mulle  südamelähedaseim autoteema oli rebinud teie alandliku teenri Autotranspordiministeeriumi pressikeskuse töökasse, ent lõbusasse  kollektiivi.
Eimidagi lõbusat leia ma pärast meelierutavaid valedevastaseid miitinguid päevalehtede kommikastidest, kus on küll hoopis vähem valitsuspartei palgalisi klakööre.Kes alul vahutasid kord  internatside,küll keskpartei ässitusteemadel, uskumata et tubli valitsuspartei eriti targal juhtimisel oli võimalik üldse teha mingeid vigu. Mõisklen seda pelleriseina uurides, kas üldse oli jumet mu katsel pürgida parlamenti kui toimusid need seni viimased valimised.Kus kandideerisin Nõmme ja Mustamäe valimisringkondades.Ning kuulsin palju keeldumisi, sest Strandberg olevat risti-põiki ees ja valimisseadus sügavat minule antud hääled Marekile. Putinlik kuulikindel valimissüsteem hoidis mind eemal Toompea seltskonnast,kus ausal eesti mehel läinuks üpriski raskeks.Näiteks nüüd,kui võeti vastu seadus vaimupuudega õpilastele kooliraha mitteeraldamisest. Mina oleksin kohe hääletanud risti vastu, sest ega mu riik nii vaene ka pole. Pealegi võeti Eesti just vastu ÜRO inimõiguste nõukogu liikmeks.Kuhu see sobib, seltsimehed-eks vaegureil ole ka INIM ÕIGUSED.
Kui tutvun opositsiooni lahingutega reformeritega,hakkan kahtlustama salasobingut mõlema partei liidri vahel.Tundub,et me tubli Andrus on mõned kilekotitäied ämmaraha tassinud Hundisilmale,et varjupoks ei lõpeks.Vanaets madistab mis mühiseb-ja võimupartei positsioon elik moodne Maginot, liin aina tugevneb.Nii saavad palgatud seltsimehed ikka ja jälle vihjata vene ohule,mida kätkevat endas opositsiooni võitlused. Tänagi lubasid opositsionäärid lõpetada eelarvelugemise narrimise kui valitsejad kahandavad elektriaktsiisi. Täiesti riigivaenulik nõudmine ju-kuidas me muidu ainsa riigina Euroopas saaksime sõjapidamiseraha NATO normi täis kui armutult ei lüpsa oma kannatlikku rahvast.Kindla käega hääbumise kursil, nagu ütlevad Eesti ülikoolide tippmõtlejad.Keda kahe lõpetamata algharidusega kommimeistrid kiruvad punaprofessoriteks, muide.
Hea seega, et mind sinna mäepealsete sekka ei võetud-sest ausa eesti mehe koht olgu hoopis mujal.
Tervitab parteiülene teisiti mõtleja
paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment