Friday, November 2, 2012

Kumm on seks

ehk
Kurejuttu Topauto Tallinna esinduse lukkseppade töökale kollektiivile
Teema sündis nädalapäevad tagasi kui Mimmiga sõitsime Sõpruse pst.peamajja oma Grand Vitarale autodiagnostikat tegema.Jensu pakkis talverattad kah kaasa, et võimaluselt need lasta alla kruvida.Oli sõbralik tööde vastuvõtja, kes kinnitas, et rehvivahetusest ei saaks kiirel ajal mitte kõneldagi, kuid rattad paneb alla küll.Tunnike mõnusas kohvikus läks kui lennates,pealegi oli tegijail minult võetud moblanumber, et küsimuste korral saaks kohe vastuseid. Kurb fakt selgus siis kui saime autovõtmed koos arve ja jutuga miks ei saanud rattavahetust läbi viia-teil olid kaasas ju rehvid,mitte rattad,kõlas solvatud teenindaja jutuke.Teades, et poeg võis keldrist rattaid haarates vabalt eksida, kukkusin vabandama.Mimmi läks parklast autot võtma ja tuli kohe solvunult tagasi -AUTOS ON RATTAD, miks neid alla ei pandud, tegi ta kurja häält.Tööde vastuvõtja uuris veidi tausta-lukksepp olla arvanud, et ongi vaid pelgalt rehvid...
Kalkun ka arvas, ütleks ma seepeale.Kuid tegin kurja häält müügidirektor Erkki telefonis ja lubasin tulla pidama Topauto lasteaialukkseppadele loengut, mis asi on rehv, mis velg ja kuidas neist ratas moodustatakse...Et eksitusest kerkinud jama oli ülisuur, mõistate alles siis kui viibite nädalakesejagu  sõitvas autos koos kokkuklapitatud tagaistmetest kaubaruumis veerevate ratastega.Sest mu naise haprast jõust ei piisanud raskete rataste sisse-välja tõstmiseks. Täna siirdus Mimmi juba teisele rattavahetuskatsele Raini töökotta.
               KUMM ON SEKS -saamaks rehvi veljele et moodustuks autoratas toimige järgnevalt
A. Ladustage omavahel sobivas mõõdus kummid ja veljed /soovitavalt paarideks loetuina/ ööseks kuhugi hoiuruumi.Rehvimantli servad töödelge vastava libestiga vigastuste vältimiseks,väljudes kustutage tuli ja lukustage uks.
B. Ärge piiluge, sest suguliselt aktiivsem pool e. kumm tahab kohe ronida veljele peale, hoiduge neid segamast. Kui rattad valmis nikerdatud, jääb ruumis vaikseks.
C. Kui laekub klient,kes tellis rattavahetuse,süüdake kogu töökoja valguspark-sest poldiaukude ümber puudub orienteerumist hõlbustav karvakrae.
D. Kurejutud unustage kohe, sest neid vestab kurelennujuht sm Putin palju põhjalikumalt. Pealegi on käes kurjad talverehvi-ilmad.
Sellise elujuhtumiloo vestis siis teie
paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment