Tuesday, November 13, 2012

Hakkabki juhtuma

see mida on mõelnud,isegi lootnud  tuhanded inimesed siin Issanda poolt mahajäetud maanurgas.Täpsustan-paljude õiglustunne on riivatud kui kuuldakse, et tühise karistuse saanud mõrvar või pedofiil on jälle meie hulgas nagu  õige mees.Paljud on lootnud, et leebe karistuse määranud kohtunikust saab vabastatud retsi järgmine ohver. Tänane EPL rõõmustabki uudisega,et vanglast välja saanud  mõrtsukas ähvardas ametnikud maha lasta. Seekord taas sotsametnike hulgast, kes 8 aastat kinni istunud kurjamile lembenimega Mogila piisavalt kiiresti korterit ei leidnud.Tegelt väärib kõrgeimat karistusmäära hoopis talaariga mees, kes hoolimatult lubas/saatis sellise tüübi meie sekka tagasi, kuigi tulnuks leida radikaalsem lahendus. Aastal 2006 viiski üks selline oma plaani ellu, kui mäletate.On täitunud,muide, ka üks teine unistus.
Eelmise punavalitsuse aegadest mäletame kuidas partei ja valitsus meie järel pidevalt luuras ja nuhkis.Karl Vaino hüppaks rõõmust oma kabineti lakke seal valges majas Lenini puiesteel, kui tema käsutuses oleks selline seade nagu täna Eestis pesitseva rahvusvahelise firma  Trigon Agri  logistikavendadel,patsiga poistel kes tsentraliseeritud jälgimiskeskuses kaevad oma monitoridelt kuidas siblivad kaugetel põldudel Venemaa ja Ukraina põldurid.Aasta parima logistikateo auhinna laureaadid näevad kohe kui kombainerid peavad pikemaid suitsupause,müüvad külameestele oma paakidest diiselkütust või lükkavad põlluveerel  kombainipunkritest uudsevilja vasakule.Põline varas on alati nii teinud nii ekspunavenes kui suure punariigi viljaaidaks kutsutud Ukrainas.Nüüd on kommude poolt vaenatud eestlastel käes  ainulaadne võimalus tasuda kõige kurja eest ning tõkestada suurvargusi. Loodetavasti usinasti seda võimalust kasutataksegi.
Oodatud on siinkohal ka sadade blogilugejate ettepanekud,keda või mida võiksime piiritaguste elust veel nuhkida.Sest GPSi tehnoloogial baseeruv luuresüsteem võimaldaks uurida midaiganes.Mul juba ideed tekkinud,aga teil- küsib nõudlikult innovatiivsusest pakatav paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment