Wednesday, November 2, 2011

EestiPoiss

Poliitehnoloogid
need meie omad,on tagajalgadel,sest kreeklaste Suur Pealik otsustas panna rahvahääletusele küsimuse uuest rahalaenamisest Euroliidu riikidelt uppuva riigilaevukese päästmiseks.Pole ju siinmail kombeks küsida lumpeni arvamust,pärida pööblilt,kas ja kuidas tahate edasi elada. Reformikommunist teab ju paremini, mis meiesugusele hallile massile hea.Palgad miinimumi, aktsiisimaksud taevastesse kõrgustesse. Käibemaks talle järele. Siis astub ligi Maarjamaa keskse vürstiriigikese omanik ja nuputab paadimaksu,sügab rahvale kraesse ostlemismaksu...ja ta pole veel lõpetanud,nupp töötab.Miks oma limusiinile juhti ei palka,ei tea keegi. Kiirustrahvilegi leiab humoorika põhjenduse -katsusin kiiresti mööduda teeserva pargitud autodest,kõlas süüdimatu vabandus.Tallinna Küte kogub kasumiks kolm ja pool miljonit valuutarubla juba mitmel aastal, aga tänavuseks hinnatõusuks määrati 40 protsenti-sest muidu ei tulevat välja,põletisained olla niii kallid.
Kui vahel teeb maksuamet juttu arvevabrikust,mis riigile valearveid toodab,siis nüüd oleks uurival ajakirjandusel põhjust otsida jälgi,mis viivad otse Valedevabrikusse.Sest valesid kukub kusagilt massinast kui Vändrast noid saelaudu.Üks neist ilmus kogu oma alastuses rahva ette kui tolliameti kontrolörid tuvastasid Neste tanklaketi jaamades müüdava bensiini AI-98 vale segu ehk komponente kokku mässides ei tulnud vajalikku oktaanarvu,otsesõnu-müüdi solki õige raha eest.Preemiaks plommiti tankurid,aga uuriva ajakirjanduse puudumisel ei märganud ühiskonna valvekoer e. neljas võim küsida-kui legendi kohaselt turustab Neste siin Soome päritolu kütust, miks siis põleva vedeliku väidetaval kodumaal sellist skandaali pole toimunud.Ma tean põhjust, loodan et keegi veel.Sest kogu sodi mis autode paaki vuliseb tuleb ju Leedust,Mazeikiai tehase torudest. Neste logodega valged paakautod ei sisene üle Vaalimaa piiripunkti Leningradi oblastisse ega vura üle Narva silla,nende tee kulgeb mujalt.
Kas tellisin väära kobrulehe kui olin päri EPL-i agendi pakkumisega,mõtlesin eile kui Tartu leht Postimees oli esiküljel avaldanud foto,millel neli noorikut-kunstitudengit elasid end välja Tallinna südalinnas Gonsiori ja Laikmaa t plangul,mille taha peaks kerkima uus EKA e. Eesti Kunstiakadeemia.Sõnum,mida pildil ei näe,oli Andke meie kool tagasi, raisk.Ent suures plaanis nähtaval Lennart Meri surematu lause OLUKORD ON S....T KUID SEE ON MEIE TULEVIKU VÄETIS.Mida passib kinnitada ka üldise situationi ilmekaks iseloomustuseks.
Kui teil vastuväiteid pole,ärge helistage kirjutage ega joonistage
võtab seega teadmiseks teie paadikapten Neemo E Poldre
P.S. Kunstitudengid pildil olid mu tütreke Berit ja tema kaasüliõpilased.
P.P.S.Kreeklastele pakutav laen läheks tegelikult hoopiski Saksa- ja Prantsusmaa suurpankade päästmiseks,sellest ka Metaxa kodumaa kõhklused ja kahtlused.Hellenid ise pole ju suutelised tuuldelennutatud vääringuid tagastama...

No comments:

Post a Comment