Tuesday, November 29, 2011

EestiPoiss

Päewaleht
on kujunemas justkui dissidentide häälekandjaks,sest naljanurka poetatakse paaril korral nädalas riivatuid killukesi Esimese Andruse pihta.Ma pole veel selgusele jõudnud,kas need tembutused on tõesti sanktsioneeritud kavalate poiste,KaPo poolt lihtsalt auru väljalaskmiseks.Sest kuigi meil pole Egiptuse moodi diktaatorit,on oma,pehmelt rõhuv reziim.Eliidil on palju jõudu ja raha,nad kontrollivad seaduste kujundamist,et ühe mänguväljapoole võistkonna edu tagada. Seda näeb igal elualal ja igast asendist see,kes vähegi vaevub vaatama ja süvenema.
Aja märki näeme sellestki, et siseminister on saanud korralduse taastada vahepealseil aastatel likvideeritud Keskkriminaalpolitsei.Saame siit taaskord aru,et jutt riigikassas ulguvast tuulest on tuulest viidud,kui soovite.
Vabamüürlased on vist andnud käsu vabastada 77 inimest julmalt tapnud Breivik,sest ikkagi oma poiss ja sooritas õilsa teo tõstmaks kilbile valgete inimeste maailma ohustavate moslemite probleemi.Nüüd jääb ta uueks koduks Seewald, kuuli ei raatsitud raisata.Küllap mõrvatute omaksed kiruvad politseinikke,kel oli võimalus hullunud relvakangelane tappa kohapeal,eksekuteerida ja elimineerida.Minul küll pole täit kindlust,et enesekindel päss pääseb pakku omakohtu käest,sest juba antakse meedias märku ta võimalikust vabanemisest kui on tervenenud,nagu väideti.
Mimmi,kel nagu Kriimsilmal ikka seitse ametit,laekus paar tundi pärast tavainimese tööpäeva koju puruväsinult kui oli kujundanud Bollywoodi ja Meritoni,lõpetanud Viru hotelli dekoreerimise, vedanud hulgikauplustest kokku igast jõulustaffi ning käinud töövestlusel avatavas Nõmme kauplussalongis,kus lisaks lilleilule ja Liizale ka iluteenused ning...alkohol. Minu sõnum armsale kaasale oli - selle kuuga teeks järsu lõpu lilleneiulikule möödalinna virvendamisele teemal - inimesi aitan,neile rõõmu toon.Kusjuures raha,seda va välisvaluutat, öirot bensiini ja tubaka ostmiseks tuleb hommikuti ikka küsima minult. Võttes tähttähel abielu definitsiooni
ABIELU ON MEHE POOLT ABI,NAISE POOLT ELU /no comments/
Ma pigem ei küsiks,kuidas teite pool tööpanuse ja -tasustamise vahekorraga
sest elukogenud paadikapten Neemo E Poldre usub seda teadvat isegi...

No comments:

Post a Comment