Sunday, November 6, 2011

EestiPoiss

Astmeline tulumaks
mida siin hiljuti põgusalt mainisin, on kirjanikupreili Kadri Kõusaare poolt taas haibitud, meediassetõstetud teemaks.Tema arust tähendaks see ühtsustunnet,selle ideega harjumine võiks olla Balti keti ja öölaulupidude 21.saj. versioon.Näis-näis,kuis läheb.
Reklaamigurudel ilmselt läheb hästi,sest nende leiud on rõõmustavad.Mõned näited. Moepäevad Moens-mõni noorem mõtleb,et kunstlik leid,sõnavallatus.Noi ei pole teps mitte... moens oli ju slängisõna,lõngusteaegade moodne tervitus,mida minagi oma semude siseringis kuldseil kuuekümnendail tarvitasin.Moens,kraed,hüüdsime ikka kui jorssidega kokku saime.Ja nüüd 80-ndate,maffiaaegade slängi,mida näeme kaubavedusid tegevate madelautode külje-ja tagaluukidel. Paneme kasti,kõlab ähvardav hoiatus-slogan väikevedudega tegelejailt. Kui paljud teist mõtlevad,et vana ja otsene tapmisähvardus saanud tolle promolaadse mõttekillu ajendiks.
Kas Esimene Andrus ei peaks mõtlema oma tähelennu lõppemise peale,kui TV3 seitsmesed uudised pajatavad-raha asemel saadame Kreekasse kärpimiste maailmameistri.
Mina,kes ma eriti aldis pole uskuma kõiksugu astroloogilisi abimehi ja horoskoope,panen vahel silma peale Arteri horoskoobile.Ja näen ses hingepidet,mentaalselt rahustavat leidu.
Su tegemised peaks sujuma meeldivalt ja rahulikult.Liigud kindlal rajal mõõduka tempoga aina edasi.Sa ei pea ennast tõestama,sind aktsepteeritakse ja antakse vabad käed tegutsemiseks valdkonnas,mida hästi tunned.Kui abi vajad,leiad kindlasti selle,kes oskab head nõu anda ja abiks olla.Märksõna oli kaalud,mis nii mulle kui Mimmile kohane. Pahasti vaid see,et kuigi hiljutine antibiootikumiravi ajas kurjad bakterid nahavahelt välja,kipub ta miskipärast end jätkuvalt tõbisena tundma.Õnneks mitte eile õhtul,kui Heikit-Marjut võõrustasime ning oma vastset kööki esitlesime.Ja ka mitte eriti keskpäeval kui Berit ja Eero ning Ksenia ja Jensu meile pannkoogihommikule tulid.Nüüd aga on käsil pühapäevaõhtune laiskelu ning kurjad pisilased ta tujurikkujaks.
Jääge terveks,soovib ja soovitab ikka teie
paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment