Wednesday, June 17, 2009

EestiPoiss

Tervitab ja tarvitab/libistab veikesed 40dl-i lipsutaha.:naastes just Olümpiast,kus austas oma kohalolekuga Euroopa Liiklusohutuse Harta laienemist ja sellele alla kirjutamist.Palju tuttavaid oli koos.Oma signatuure levitasid seal ka OÜ Autosõit peamees Indrek Madar,ERAA peasekretär Toivo Kuldkepp,autovedajate ninamees Villem Tori jpt.Teel sündmuskohale oli markantne seik:näen bussiaknast,et Tõnismäe peatuses seisab nägus daamike,oma paarkümmend pluss suve vana ja vaatab mõtlikult saabuvate busside suunas.Uudistan plixi ja mu vilunud silm esitaks küsimuse:Tütarlaps,kas teil rinnad on?Miks te siis ei kanna?
Saan just oma targa mõtte mõeldud,kui meil tekib silmside-ta vaatab mulle läbi bussiakna kolme meetri pealt otsa ja muigab(!?)No igasugu sensitiivseid olendeid see maamuna ka kannab !Lausa mõtetelugeja,pole kahtlust...Kui ta ei saanuks pihta,no ei muianuks mitte.
Samas loen mina maailma esigolfari,musta poisi Tiger Woodsi mõtteid ja meenuvad kesklinna prügiurnidel vohavad mustvalged tekstid:pooltel INIMENE ON NEEGER ja teisal NEEGER ON INIMENE.
No mikstapole,kui seletab:"Golf on mõeldud valgetele,kes riietuvad kui mustad sutenöörid" ja edasi-
golf on erootilise alatooniga mäng,kus elegantselt riietatud mehed löövad väikesi valgeid palle mustadesse kitsastesse piludesse...
Siit edasi meenutab tõsine spordisõber juba Matti Nykäneni vastust kysimusele:Millest mõtled tornis kui lähed rekordhüppele?
Naise häbemele,millele siis veel,vastab küsitu.Üks kinguke puha- see või teine hüppenõlv,tuleb arvata...
Unistamine pole teilegi keelatud,armsad sõbrad.Kusiganes viibite või kellega/millega tegelete.Peaasi,et tulemused on väärikad!
Lehva-lehva!
väsimatult teie
Neemo E. Poldre

No comments:

Post a Comment