Tuesday, June 17, 2014

Kes ei ole meie poolt,on meie vastu

Miks tean seda kummalist väidet juba oma nö eelmisest elust.Sest see meie toonane, ilmeksimatu võimupartei just seda deklareeris.Ning praegunegi ei väsi end sama väitega õigustamast.Võiks ju küsida,kuidas neil ometi häbi pole.Aga kellelt sa küsid kui endised kommarid kõik võimuhoobade juurde trüginud, ei väsi endile helget olevikku kindlustamast ning meile helget tulevikku lubamast... Ma ei kiru,vaid osundan- lõpetage,seltsimehed see nutt ja hala,kui inimesed soovivad suuremat palka kui kolm sajalist kuus kätte.Miks te siis ise sellise rahanumbriga toime ei tule,kas teil siis tõesti  topeltsuurusega kõhukesed ligi.Kummalise lahenduse on uusbojaarid välja mõelnud.Lastes aferistärikail sünnitada 123 kiirlaenukontorit,mis armutult murelikke rahahädalisi lüpsavad.
Kolumni päälkirja juurde naastes-see sündis tänase vaegurite protestiaktsiooni puhul võimurite peakestes,kes eile lasid seitsmestes väita, et tänane TÖÖVÕIMEREFORMI-VASTANE PIKETT ON OPOSITSIOONI EHK VASTASTE KORRALDATUD.Olen vaegurina kohustatud täpsustama-me pole mitte reformi vastu,vaid selles sisalduvate karjuvate ebakohtade vastu. Sest keegi pole vaevunud uurima nende saja tuhande vaeguri tegelikku terviseseisundit, kelle elu tahetakse muudatusega päris kihva keerata.
Tänane eal press avaldas minuarust eksliku teate et TTÜ ja PERHi koostöös sündis  huvitav leiutis. Seade,mis näpuotsast teostab skriiningut ning tuvastab arterite lupjumise.Järgneva poolaasta jooksul saab koos seadme täiustamisega kontrollida poole tuhande patsiendi tervist.Ning uudisnupukese põhjaks meediale saadetud info lõpulause -Täna polegi väga head meetodit,mis oleks kiiruselt ja lihtsuselt võrreldav.Minu küsimus tublidele teaduritele Miks te pole vaevunud tutvuma targa medseadmega GDV by dr. Korotkov.Millega Siberi tohter Oleg on mind juba kolme kuu jooksul kolmel korral testinud,võttes ükshaaval läbi kõik mu sisemised organid ja nende seisundi.Mõtlen ma,kellele saadan vastava info et saaks nii meediainimesi kui meedikuidki harida.
Muide,keegi ullike provotseeris meid aastaid totaka jutuga kliima soojenemisest.Vanajumal saadab  nüüd jaanipäevaks soomlastele lumesaju ning just praegu tuleb mu koduõuele jummalast jämedat rahet, et inimesed lõpuks mõistaks, kelle käes on ilmastikuhoovad.Minu kurguke vist paraneb peagi,sest Mimmiliisa tassis apteegist paar karbitäit antibiootikume. Perearst arvas et kui inimene mitu päeva põdenud on vaid selline karm rohuports ainus asi mis avitab.
Mis avitaks putinlasi,kes eksiteel  ning ajavad hullu juttu.Tulistanud alla ukrainlaste,isamaad kaitsvate sõjaväelaste lennuki 40 mehega pardal oli neil suu vett või vodkat täis. Nüüd kui need va vastalised hävitasid kolmest üle piiri tulnud vene tankist ühe,esitasid kohe diplomaatilise noodi.Miks neile noodivõtmega piki peapekki ei anta, küsin südametäiega.
Samal sõjardilainel püsides.Tallinki laevukesega Tallinnast Soome sõitjad märkasid alust saatvat vene allveelaeva ning olid hämmingus.Mina polnuks mitte, sest vist oli selle kaptenikajutis punase vene valitsuse korraldus uputada kõik, kes Eestis pageda püüavad.Nii ka läks kui sõda lõppjärgus oli.Seda hästi teades kinnitas ma meie Kaitseministeerium et nemad ei kavatse uurida miks luusis Vene sõjalaev Eesti akvatooriumis.Nii et muinasjutul Eesti riigi kaitstusest pole mingit tõepõhja all sedastab teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment